Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem till Länna

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem till Länna

 

Om tjänsten

Kom och jobba hos oss på Länna!
Varför då?
Jo, för att det är en häftig skola att arbeta på!
Vi är stolta över vår verksamhet och om du vill bli en av vårt gäng, vet vi att du också kommer att bli det!
Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling?
Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad?
Då ska du läsa vidare!

 

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi Dig fritidspedagog/lärare i fritidshem som vill fortsätta driva utvecklingen och arbeta på vårt fritids. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor på fritidshemmet och i skolan arbetar du nära våra elever. I uppdraget arbetar du utifrån fritidshemmets mål för att skapa en meningsfull och utvecklande lärmiljö för eleverna. På Länna arbetar vi aktivt utifrån forskning för att ständigt utveckla våra verksamheter och vi ska nu komplettera vårt gäng med en fritidspedagog/lärare i fritidshem som har ett stort intresse för att bidra till fritidshemmets utveckling. Tjänsten kombineras med arbete i skolan utifrån intresse, kompetens/behörighet.

 

Kvalifikationer

Utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem, med erfarenhet av arbete på fritids. Extra meriterande om du har behörighet i något av skolämnena. Du har ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du är initiativrik, strukturerad och har ett gott ledarskap, och även förmågan att möta elevers olika behov för att utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor. Självklart är du en ansvarstagande person med god förmåga att arbeta tillsammans i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Om arbetsplatsen

 Länna skola ligger vackert belägen i Bergshamra, endast 15 minuter från Norrtälje stad, med fina och inspirerande naturområden runt knuten. Vi ligger strategiskt från flera geografiska håll, från såväl Norrtälje, Rimbo, Åkersberga och Stockholm/Täby. Länna är en F-9-skola med ca 230 elever, ett välfungerande fritidshem och vi har ändamålsenliga och fina lokaler. Vi har ett stabilt elevhälsoteam bestående av skolsköterska, skolkurator, speciallärare där även rektor och biträdande rektor ingår. ATT-teamet (Arbetsro, Trivsel och Trygghet) är vårt trygghetsteam som består av medarbetare från alla stadier och som är de som stöttar med kartläggning och uppföljning om problematiska situationer skulle uppstå. Alla arbetar vi med vår vision som ledstjärna i vardagen; Vår skola – min möjlighet, där vi vill använda varandras olikheter som bas för en trygg och stimulerande lärmiljö. Våra kockar i köket lagar på våra skolor varje dag vällagad och näringsriktig lunch från grunden, det är måltider och mellanmål som vi ser fram emot!

 

Tillträde januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-08-27

Sista ansökningsdag:

2019-09-20

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Annette Karlsson, annette.karlsson@norrtalje.se, 0176-74123

Lärarnas riksförbund

Lars Andersson, lars.andersson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten