Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Fritidspedagog/Fritidslärare till Lommarskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Fritidspedagog/Fritidslärare till Lommarskolan

 Om tjänsten

Du ser modern teknik som ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för fritidshemmets planering utefter behörighet i kombination med undervisning i idrott och/eller musik. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning. Dokumentation i Unikum gällande måluppfyllelse. Du medverkar till elevers utveckling och lärande samt till att det pedagogiska arbetet inriktas mot målen i läroplanen.

 

Kvalifikationer
Legitimerad fritidslärare eller fritidspedagog med behörighet i idrott gärna i kombination med musik. Du bidrar till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning. Det är viktigt att du kan bygga upp förtroende och bidra till att eleverna når uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid din grundläggande inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du anpassar undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet

 

Om arbetsplatsen

Lommarskolan är belägen i en lugn omgivning med en blandning av skog, sjö och bostäder. Skolgården är stor och bjuder på rika möjligheter till lek och rörelse. Vi har eget tillagningskök. Alla kan. Det tror vi på, alla som jobbar på Lommarskolan i Norrtälje. Detta innebär ett nära samarbete mellan elev, förälder och samhället utanför skolan. Det innebär också att vi är lyhörda för elevernas olika sätt att lära och är flexibla att anpassa undervisningen efter elevernas styrkor. Ett gott självförtroende och en god självkänsla är en förutsättning för att nå bra resultat.

 

Tillträde 190814

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-26

Sista ansökningsdag:

2019-04-21

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Parkskolan & Lommarskolan

Erik Nord, erik.nord@norrtalje.se, 0176-71920

FAcklig företärdare för Lärarförbundet

Tomas Johansson, tomas.johansson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten