Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Fritidspedagog/Fritidslärare till Hallstavik

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Fritidspedagog/Fritidslärare till Hallstavik

 

Om tjänsten

Hallsta skola är en skola i samtid mot framtid, med digitala verktyg som stöd i lärandet. Alla elever och lärare har egna IPads. Vi tänker att ” tillsammans alltid bäst” och du kommer får möjlighet att utveckla din lärarkapacitet tillsammans med oss. Vi har ett starkt elevhälsoteam som är tillgängligt för både skolan och fritidshemmet. Vårt fokus är elevnära och vi jobbar för att varje elev ska lyckas

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få möjlighet tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet och skolan att utveckla verksamheten mot läroplanens mål. Att varje elev får utveckla sina naturvetenskapliga, humanistiska och sina estetiska områden tillsammans med andra på fritids är viktigt för oss, och vi vill att du är med och skapar de bästa förutsättningar för våra elevers lärande i läroplanens områden för fritidshemmen. Vi behöver dig som vill ta ett helhetsansvar och också fungera som lagledare för fritidshemmet. Du kommer ingå i skolenhetens ledningsgrupp.

 

Kvalifikationer

Du har fritidspedagogsutbildning alternativt utbildning till fritidslärare. Dina förmågor är att ha ett tydligt ledarskap, gott förhållningssätt, bra organisationsförmåga och att du ser vinsterna med att jobba tillsammans. Du behöver också se det digitala arbetssättet som en tillgång i lärandet.

 

Om arbetsplatsenHallsta skola är en modern, kunskapsbaserad skolan som är öppen mot världen! Vi har elever som är helt nya i Sverige som startar sin svenska skolgång i våra två förberedelseklasser. Skolan är en F-9- skola där 450 elever möts. Kommunikationerna till Hallsta är väl utbyggd både från centrala Norrtälje och Uppsalaområdet. 

 

Tillträde 5 augusti 2019.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-04-12

Sista ansökningsdag:

2019-05-12

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Inger Langetz, inger.langetz@norrtalje.se, 070-2320272

Administratör

Susan Ekstedt, susan.ekstedt@norrtalje.se, 0175-75644

Facklig representant för Lärarnas Riksförbund

Maria Lauri, maria.lauri@norrtalje.se

Facklig kontaktperson Lärarförbundet

Eva Thorén, eva.thoren@norrtalje.se, 0175-256 61

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten