Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Fritidspedagog till kvisthamraskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Fritidspedagog till kvisthamraskolan

 

Om tjänsten

Vi söker en engagerad och välutbildad pedagog som vill vara med och utveckla vår skola för att våra elever ska ges de bästa möjligheterna för att lyckas utifrån sina egna förutsättningar på fritids. Tillsammans ska ni stötta, utmana och anpassa undervisningen utifrån elevernas intresse, erfarenheter och förutsättningar. Stort fokus ligger också på att utveckla elevernas sociala utveckling.

 

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog på vår skola kommer du att tillhöra fritidshemmets arbetslag där ni tillsammans ska utveckla och bedriva den dagliga verksamheten på fritids. Fritidspedagogen arbetar för att stödja barnens utveckling och utveckla barnens social kompetens. I detta uppdrag möter du elever med olika förutsättningar, och det är du tillsammans med dina kollegor som hittar strategier och glädje i lärandet.

 

Kvalifikationer

Krav för den här tjänsten är att du är behörig fritidspedagog. Som person är du kreativ, kompetent, strukturerad med en förmåga att möta varje elev med respekt och höga förväntningar. Du har en pedagogisk grundsyn som stämmer överens med goda värderingar. Du är självständig och drivande i ditt arbete, har en god förmåga att skapa relationer och bidrar till ett gott samarbete med såväl kollegor och elever som föräldrar.

 

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill vidga dina vyer tillsammans med elever och kollegor. Att arbeta på Kvisthamraskolan är varierande, roligt och utvecklande. På skolan arbetar vi tillsammans för att alla elever ska lyckas utifrån sina egna förutsättningar. Att möta varje elev med höga förväntningar och att samarbeta med vårdnadshavarna ser vi som en självklarhet.

 

Tillträde

Augusti 2019

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-25

Sista ansökningsdag:

2019-04-25

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Rektor Älmsta rektorsområde

Eva Gauffin, eva.gauffin@norrtalje.se, 0702094274

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten