Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Fritidspedagog till Kvisthamaskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Fritidspedagog till Kvisthamaskolan

 

Om tjänsten

Att arbeta på Kvisthamraskolan är varierande, roligt och utvecklande. Vi tar gemensamt ansvar för eleverna och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Vi söker dig som har erfarenhet från fritidsverksamhet och som är legitimerad fritidspedagog. Du har förmågan att möta varje elev med respekt och höga förväntningar. Du är självständig, drivande och har en förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar.

 

Arbetsbeskrivning

På skolan arbetar en stabil, positiv och utvecklande personalgrupp. Lgr 11 anger målen för undervisningen och elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling. Du ska vara förtrogen med Lgr 11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag och har en god förmåga att dokumentera ditt arbete. Du ingår i ett arbetslag och driver tillsammans med dina kollegor övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med fritidspedagogexamen. Du får gärna ha erfarenhet från liknande uppdrag sedan tidigare. Som person är du glad, kreativ och flexibel. Du är stolt över ditt yrke och motiveras åt att få vara en del av barnens utveckling. Vi ser även att du är lyhörd med god samarbetsförmåga. Du har förmågan att entusiasmera eleverna i deras lärande. Resultat, digitalt, kollegialt och synligt lärande finns i fokus i Norrtälje, så vi vill att du har en vilja att utveckla dessa sidor hos dig själv.

 

Om arbetsplatsen

Kvisthamraskolan är en skola med 370 elever och ca 50 medarbetare. Skolan ligger i centrala Norrtälje med ett stenkast från busstation och butiker. På Kvisthamraskolan sätter vi arbetsglädje och trygghet i fokus. Vi anser att de är avgörande som viktiga förutsättningar för hälsa, välbefinnande och trivsel. Därför är vårt värdegrundsarbete ett av våra mest prioriterade mål. På vår skola arbetar vi med att forma den bästa utbildningen, förbättra resultaten och värna om den goda och inspirerande arbetsplatsen med kunniga och duktiga medarbetare, med eleverna och med föräldrar i nära dialog som stöd.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-27

Sista ansökningsdag:

2019-12-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Kvisthamraskolan

Eva Gauffin, eva.gauffin@norrtalje.se, 0702094274

Biträdande rektor

Andreas Maruitzon Daun, andreas.mauritzon-daun@norrtalje.se, 0176-71544

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten