Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Fritidspedagog till Hallsta

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Fritidspedagog till Hallsta

 

Om tjänsten

På Hallsta skola har vi ett fritidshem med fina lokaler och en kreativ miljö. Vi har stor skolgård med skogen runt husknuten. Aktiviteter kan ordnas för barnen i skogen, till simhallen i närheten, i sporthall och på idrottsplats nära intill. Här finns stor möjligheter till skapande och kreativitet.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en fritidspedagog/fritidsledare som vill ta ansvar och tillsammans med fritidshemmets arbetslag utveckla vår fritidsverksamhet ytterligare. Du ska ha viljan att hjälpa elever med olika förutsättningar, att hitta strategier i lärandet och vara duktig på att motivera och entusiasmera. Det är viktigt att du kan det pedagogiska uppdraget, har en vilja och förmåga att vara med och utveckla verksamheten samt har god samarbetsförmåga och ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever/barn, vårdnadshavare och kollegor.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog, alternativt annan adekvat pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du nyfiken, relationsskapande och trygg. Du har lätt för att organisera ditt arbete, jobba mot uppsatta mål och god samarbetsförmåga. Erfarenbhet av att ha arbetat på fritidshem är meriterande, men stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Utdrag ur polisens belastningsregister bifogas gärna i din ansökan

 

Om arbetsplatsen

Vill du jobba på en skola med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan vara med och påverka och driva utvecklingen av skolan? Då är Hallsta skola något för dig! Hallsta skola är en F-9 skola med ca 440 elever med tillhörande fritidsverksamhet i samhället Hallstavik. Digitala verktyg är en viktig del av undervisningen. Vi använder iPad från åk1 till åk9. Våra elever representerar en mångfald av språk och erfarenheter. Gemensamt för alla är att de möts i vår verksamhet i början av sin livslånga kunskapsresa. Till och från Hallstavik finns det möjlighet att pendla med buss från Norrtälje och Uppsala. Välkommen till oss på Hallsta skola!

 

Tillträde 2019-01-07

Tjänsten ger möjlighet att arbeta på deltid ner till 65% om så önskas

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2018-11-30

Sista ansökningsdag:

2018-12-16

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Bitr. Rektor

Mehrnush Yarbakht, mehrnush.yarbakht@norrtalje.se, 0175-25645

Facklig representant, Lärarförbundet

Ulrika Blomberg, ulrika.blomberg@norrtalje.se, 0175-25661

Facklig kontaktperson Kommunal

Marcus Pohjoisaho, marcus.pohjoisaho@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten