Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Fritidspedagog till Elmsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Fritidspedagog till Elmsta skola

 

Om tjänsten

På Elmsta skola arbetar med iPADS och andra digitala verktyg i undervisningen. Vi utvecklar ständigt vårt IKT kunnande genom kollegialt lärande. Skolans personalgrupp är stabil, positiv och utvecklande. Du ingår i ett arbetslag och driver tillsammans med dina kollegor övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling.

 

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog på Elmsta skola är du en del av den dagliga verksamheten på fritidshemmet. På vårt fritidshem strävar vi efter att den pedagogiska verksamheten ska vara rolig och stimulerande och därför är lek och skapande viktiga inslag. Att leka ute är bra för våra barns hälsa och det är en fritidsverksamhet som vi prioriterar. Vi erbjuder också många andra aktiviteter som bild och form, idrott och bakning där du är med och planerar samt genomför aktiviteterna med barnen. Vi vill att vår verksamhet ska vila på ett nära samarbete med våra barns föräldrar, därför månar vi om en god vardaglig kontakt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fritidspedagog examen. Som person är du ambitiös, ansvarstagande och kommunikativ . Lgr 11 anger målen för undervisningen och elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling. Du ska vara förtrogen med Lgr 11, vad gäller värdegrund, kunskapsuppdrag och har en god förmåga att dokumentera ditt arbete. Du är nytänkande och kreativ i ditt arbete med barnen, samt har ett stort engagagemang för skolans verksamhet. Vi vill att du som person är kreativ, har en god samarbetsförmåga och är en trygg ledare. Du motiveras av att entusiasmera eleverna i deras lärande på fritids. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket.

 

Om arbetsplatsen

Att arbeta på Elmstaskola är varierande, roligt och utvecklande. Vi tar gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Du har förmågan att möta varje elev med respekt och höga förväntningar. Du tycker att glädje i lärandet är viktigt och varierar undervisningen för att alla ska ges möjligheter att lyckas. Du är självständig, drivande och har en förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar.

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-29

Sista ansökningsdag:

2019-04-29

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Bitr. Rektor

Ingela Skalin Lundman, ingela.skalin-lundman@norrtalje.se, 0176-71448

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten