Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidspedagog till Drottningdals fritidshem

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Fritidspedagog till Drottningdals fritidshem

 

Om tjänsten

Vi söker utbildad fritidspedagog till Drottningdals Fritids. I tjänsten ingår att svara för planering i enlighet med gällande kursplan för fritidshem. Fritids har till hösten runt 85 barn inskrivna i verksamheten.

Tjänsten är deltid 50%

 

Arbetsbeskrivning

Att arbeta med elever och att ge dem utmaningar som bidrar till en positiv utveckling för dom. Samverka med skolan och medverka i arbetslaget för fritidshemmet

  

Kvalifikationer

Genomförd utbildning till fritidspedagog och erfarenhet av arbete med barn.

 

Om arbetsplatsen

Drottningdals fritidshem ligger 1,5 mil utanför Norrtälje. Nära till naturen i form av skog och spårområde. Tillgång till idrottshall och även under sommaren fotbollsplan.

  

Tillträde datum 10 augusti eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-06-16

Sista ansökningsdag:

2020-07-16

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Kjell Pettersson, kjell.pettersson@norrtalje.se

Lärarförbundet

Britta Jernström, britta.jernstrom@norrtalje.se, 0176-283453

Kommunal

Maria Olsson, maria.olsson@norrtalje.se, 0176-71619

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten