Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidspedagog 75% till Grindskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Fritidspedagog 75% till Grindskolan

 

Om tjänsten
På Grindskolan har vi fem fritidsavdelningar där du kommer ingå i ett team på en av dem. Vi på Grindskolans fritidshem
ser barnet utifrån ett helhetsperspektiv där alla delar är lika viktiga, såväl sociala, intellektuella, motoriska som emotionella.

 

Arbetsbeskrivning
Du och dina kollegor ansvarar för planering och genomförande av verksamheten utifrån läroplanens mål för fritidshem.
I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog med tidigare erfarenhet av att arbeta på fritids. Du är trygg i din roll och du har
lätt för att samarbeta med såväl barn som vuxna. Som person är du lösningsfokuserad och har ett positivt förhållningssätt.
Du bidrar till arbetslagets arbete med ditt engagemang och dina idéer.

 

Om arbetsplatsen
Grindskolan är en kommunal F-9 skola, belägen i Norrtälje stad, med stora härliga gräsytor och små skogsområden runt knuten. Vi har omkring 500 elever på skolan, och trots att Grindskolan är en stor skola består känslan av småskalighet. Vi arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna, för att bygga relationer och ge förutsättningar för lärande utifrån inre lust och nyfikenhet. Det gör vi främst genom att möta eleverna där de befinner sig. En förtroendefull relation till elev och vårdnadshavare, samt att se hela eleven är viktiga faktorer i arbetet. Det skapar vi genom att möta eleverna med tilltro på deras förmåga, genom lyhördhet och dialog. Vi arbetar för att eleverna ska tycka att skolan är meningsfull och känna att allt är möjligt. Tillsammans med personal och elever strävar vi efter en stimulerande och trygg skolmiljö och vi arbetar förebyggande och främjande.

 

Tillträde 200401

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2020-01-31

Sista ansökningsdag:

2020-03-02

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Erin Gustafsson, erin.gustafsson@norrtalje.se, 017671415

Facklig representant, LR

Stellan Armandsson, stellan.armandsson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten