Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidsledare till Ung Fritid

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Fritidsledare till Ung Fritid

 

Om tjänsten

Vi söker en fritidsledare som ska arbeta med att skapa en meningsfull fritid för våra ungdomar i Norrtälje kommun. 

 

Arbetsbeskrivning

Kom och jobba med oss! Vi är ett glatt gäng som är flexibla, öppensinnade, självgående, kreativa och har bra samarbete i arbetslagen. Vi söker nu ytterligare en person som vill vara med på vår resa och skapa en meningsfull fritid för våra ungdomar i kommunen. Arbetet är förlagt på oregelbundna arbetstider, vilket innebär kvällar och helger. Som fritidsledare sätter ni mål, genomför och utvärderar verksamheten för att skapa en attraktiv mötesplats. Detta gör du genom att erbjuda både planerad och spontan verksamhet. Flexibelt arbetssätt bidrar till att du kan anpassa dig utifrån skiftande behov i verksamheten. Som fritidsledare förutsätter vi att du har förmågan att inspirera de ungdomar du möter. 

 

 

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av arbetet i öppen verksamhet eller liknande för ungdomar i åldern 12-17 år. Om du har fritidsledarutbildning eller liknande pedagogisk utbildning ses det som meriterande. Körkort är ett krav då kommunen är mycket stor till ytan, lokal kännedom är ett plus.

Du gillar att planera och organisera den dagliga verksamheten, självständigt eller tillsammans med kollegor. Du behöver vara både lyhörd, ansvarstagande och ha förmågan att kunna reflektera över dig själv och din roll som fritidsledare. Du är ärlig och tydlig i din kommunikation med besökare, kollegor och ledning och du har ett genuint intresse för att skapa relationer med ungdomar. Digital verksamhet är en del av vårt arbetssätt. Störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper. 

 

 

Om arbetsplatsen

Ung fritid är en av Norrtälje kommuns avdelningar inom Kultur och fritidskontoret. Vi har 3 st fysiska fritidsgårdar som finns i Norrtälje, Hallstavik och Rimbo. Vi arbetar också mobilt på andra orter i kommunen. Målgruppen vi arbetar med är ungdomar 12-17 år. Att jobba hos Ung fritid är att göra skillnad. Vi har stora förväntningar på såväl våra ungdomar som medarbetare och vill betona alla mäniskors lika värde. 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

 

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

 

Publicerat:

2022-09-01

Sista ansökningsdag:

2022-10-01

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Fritidsledare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef

Gunilla Lundin, gunilla.lundin@norrtalje.se, 0176-71056

Facklig representant Kommunal

Ida Alshammar Cloffe, ida.alshammar-cloffe@norrtalje.se, 0176-71790

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten