Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Fritidsledare till Ung Fritid

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Fritidsledare till Ung Fritid

 

Om tjänsten

Här får du jobba i ett glatt gäng som har roligt på jobbet! Tillsammans med ungdomarna gör vi jättemycket kul men är också en trygg punkt för många.

 

Arbetsbeskrivning

Som fritidsledare förväntas du att tillsammans med dina kollegor och besökare skapa en rolig verksamhet för ungdomar i målgruppen 12-17år. Detta gör du genom att erbjuda både planerad och spontan verksamhet. Tillsammans med dina kollegor skapar ni en miljö som präglas av trygghet och trivsel. Ni sätter mål, planerar, genomför och utvärderar verksamheten, för att skapa en attraktiv mötesplats. Arbetet är på oregelbundna arbetstider vilket innebär kvällar och helger. Du kommer i första hand att vara i ett område där du också skall jobba områdesbaserat men även arbeta brett över hela kommunen. Det kan innebära aktiviteter, evenemang och resor. 

I uppdraget är det viktigt att du som medarbetare visar engagemang och har förmåga att se vad som behöver göras i syfte att utveckla och förbättra verksamheten, lokalen, besökarna och dig själv. Vidare är det viktigt att du som medarbetare bidrar till en god arbetsmiljö genom att aktivt tillsammans med kollegor jobba för att alla ska trivas på arbetsplatsen. 

Du är en lagspelare som involverar, delar med dig, och tar hjälp av dina kollegor samtidigt som du också är självständig och förmår att driva egna projekt.

Kvalifikationer

Körkort är ett krav, då kommunen är mycket stor till ytan, och lokal kännedom är ett plus. Du har tidigare erfarenhet från arbete i öppen verksamhet eller liknande med målgruppen 12-17år. Om du har fritidsledarutbildning eller likvärdig pedagogisk utbildning ses det som meriterande.

Som medarbetare hos oss behöver du vara både lyhörd och ansvarstagande. Att planera och organisera den dagliga verksamheten är något du trivs med. Som person behöver du ha förmågan att kunna reflektera över dig själv och din roll som fritidsledare, och det är viktigt att du är tydlig och ärlig i din kommunikation gentemot både besökare, kollegor och ledning.  Viktiga egenskaper är genuint intresse att arbeta med ungdomar och att vara duktig på att skapa relationer. Störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

 

Om arbetsplatsen

Ung fritid är en av Norrtälje kommuns avdelningar inom kultur- och fritidskontoret. Till hösten kommer vi att ha 3 st fritidsgårdar som finns i Norrtälje, Hallstavik och Rimbo. Målgruppen vi arbetar med är ungdomar 12-17 år. Att jobba hos Ung fritid är att göra skillnad. Vi har stora förväntningar på såväl våra ungdomar som medarbetare och vill betona alla människors lika värde. Vi söker två fritidsledare som brinner för att skapa en meningsfull fritid för ungdomar i Norrtälje kommun, en på 75% till Hallstavik och en på 100% till Norrtälje. 

 

Tillträde

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 

Publicerat:

2019-05-07

Sista ansökningsdag:

2019-05-28

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Fritidsledare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef Ung Fritid

Gunilla Lundin, gunilla.lundin@norrtalje.se, 0176-71056

Kommunal

Ida Alshammar, ida.alshammar@norrtalje.se, 0176-71790

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten