Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidslärare/fritidspedagog till Wigulfskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Fritidslärare/fritidspedagog till Wigulfskolan

 

Om tjänsten

Vi söker en lärare till fritidshemmet/fritidspedagog på 100%.

Arbetsbeskrivning

Som lärare mot fritidshemmet/fritidspedagog ska du ansvara för att planera, genomföra och utvärdera verksamheten med utgångspunkt från nationella mål och riktlinjer. Som lärare mot fritidshemmet/fritidspedagog arbetar du ihop med lärarare och tillsammans ansvarar ni för en klass under skolsamverkan. På eftermiddagen samarbetar du med de övriga fritidskollegorna på fritids. Som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Wigulfskolan arbetar man i klasserna från f-klass till år 6.

Du bidrar till ett gott och dynamiskt arbetsklimat genom att vara lösningsfokuserad, ha en positiv grundsyn på livet och ditt arbete. Du kan arbeta självständigt, men ser även samarbete inom arbetslaget som en framgångsfaktor för kollegialt lärande och måluppfyllelse. Då vi hela tiden försöker hitta nya möjligheter när det gäller digitala läromedel och digitalt lärande ser vi gärna att du har goda kunskaper inom dessa områden samt ett öppet sinne för att testa på nya vägar fram till målet. 

Om du, liksom vi, vill prioritera fritidshemsutveckling och tycker om förändringsarbete samt tycker om att leda kollegor genom processer så ser vi gärna att du söker denna tjänst!

 

Kvalifikationer

 • Legitimerad lärare fritidshem/fritidspedagog - erfarenhet efterfrågas
 • Vi söker dig som är behörig lärare mot fritidshem och gärna i kombination med idrott och hälsa.
 • Undervisning i idrott och hälsa i år 1–2 ingår i tjänsten.

Om arbetsplatsen

Wigulfskolan är en f-9 skola med cirka 250 elever. Skolan har nyligen genomgått renoveringar samt bytt namn till Wigulfskolan för att ytterligare förtydliga att en nystart sker.

Då skolan är belägen i ett naturskönt område med närhet till vatten och fina natur- och strövområden kommer vi att arbeta mycket med natur, miljö och hållbarhet i fokus.

Skolan ligger väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med elevers kunskapsutveckling. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. 

Roliga saker som händer just nu på Wigulfskolan:

 • All personal genomför Rädda Barnen och Skolverkets utbildning kring Traumamedveten omsorg (TMO).
 • I samarbete med RF-SISU Uppland genomför vi en rörelsesatsning på skolan som ett led i att förbättra folkhälsan.
 • All personal deltar i en fortbildning i Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt (SKUA) som genomförs av Mälardalens högskola.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde datum 

2022-01-10 eller enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-11-03

Sista ansökningsdag:

2021-12-03

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Fredrik Rosberg, fredrik.rosberg@norrtalje.se, 0176-71109

Representant för Lärarförbundet

Tomas Johansson, tomas.johansson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
 • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
 • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten