Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Fritidslärare/Fritidspedagog till Frötuna Skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Fritidslärare/Fritidspedagog till Frötuna Skola

 

Om tjänsten

Här får du arbeta på en F-6 skola där vi utvecklar fritidsverksamheten för att arbeta med det utökade läruppdraget som fritidsverksamheten har.

 

Arbetsbeskrivning

Organisera och utveckla fritidshemmet på Frötuna. Ingå i arbetslaget för Fritids. Huvuduppdrag är att leda och utveckla fritidshemmet, viss tid i skolan ingår. Fritidshemmet utökade uppdrag innebär att fritids är en lärande verksamhet, där elevens behov står i centrum. Verksamheten bedrivs både inom och utomhus.

 

Kvalifikationer

Vi söker en behörig Fritidslärare/Fritidspedagog med erfarenhet av tidigare arbete inom fritidsverksamhet. Meriterande är om du har goda kunskaper engelska samt kan hantera något musikinstrument. 

Som person har du lätt för att organisera fritidsverksamhet och är en god kommunikatör. Har du kunskap/erfarenhet om elever med NPF är det extra meriterande.

 

Om arbetsplatsen

Frötuna är en F-6 skola som har dryga 200 elever. Skolan ligger vackert belägen direkt utanför stadskärnan och omges därför av ett naturskönt Roslagslandskap. Vi månar starkt om att ge alla barn kunskaper och färdigheter som gör dem väl rustade för högre studier och för framtidens utmaningar. Det gör vi alla genom att arbeta med gemensam värdegrund och att alla som arbetar på Frötuna har elevens bästa i fokus.

 

Tillträde enligt överenskommelse

 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2018-11-19

Sista ansökningsdag:

2018-12-19

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten