Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidslärare till Vätö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Fritidslärare till Vätö skola

Om tjänsten

Vi söker dig som är utbildad fritidslärare och som vill arbeta på ett mindre fritidshem i trevlig lantlig miljö. Tjänsten omfattar 75-100%. Har du som vi, ett intresse för att utveckla fritidshemmet så tror vi att du kommer trivas hos oss.  Ditt bidrag till verksamheten förväntas vara att leda undervisningen på fritidshemmet genom ett kreativt och strukturerat arbetssätt med en prestigelös och samarbetavillig framtoning. 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att i första hand arbeta på Vätö fritidshem, men också vissa timmar i skolan med de mindre barnen är aktuellt. Omfattning och uppgifter kan anpassas till viss del utifrån din kompetens, utbildning och erfarenhet. Du planerar, genomför och utvärderar ert gemensamma arbete på avdelningen tillsammans med övriga medarbetare på fritidshemmet. Som fritidslärare har du ett tydligt ansvarar för att säkerställa fritidshemmets läroplansarbete.  Du arbetar utifrån ett inkluderande förhållningssätt där all personal och alla elever får möjlighet att vara delaktiga.   

Kvalifikationer

Du är legitimerad fritidslärare, meriterande om du också har behörighet i bild. Du har erfarenhet av att leda utvecklingsarbeten inom fritidshem med goda effekter. Du arbetar strukturerat för att uppnå skolans gemensamt uppsatta mål. Vidare ser vi att du har god förmåga att samarbeta och möta människor i olika situationer. Som pedagog är du en tydlig trygg ledare som arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om arbetsplatsen

Vätö skola har ca 40 elever och drygt hälften av dessa går på fritids. Vi har fina och rymliga lokaler och nära til naturen. Vi samverkar naturligtvis med skolan och även med förskolan som finns i omedelbar anslutning till fritids. Vi samverka kring öppningar och stängningar.

 

Tillträde 2022-08-01 eller enligt överenskommelse.

 

Senast ansökningsdatum: 2022.06.03

 Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

 

Anställningsform

Heltid eller deltid 75%

Tillträde datum 2022.08.01

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-05-13

Sista ansökningsdag:

2022-06-06

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Kjell Pettersson, kjell.pettersson@norrtalje.se, 0176-284158 mobil 073-9623718

Lärarförbundet

Britta Jernström, britta.jernstrom@norrtalje.se, 0176-283453

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten