Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidslärare till Länna/Riala skolor

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Fritidslärare till Länna/Riala skolor

 

Om tjänsten

Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig fritidslärare som vill fortsätta driva utvecklingen och arbeta på fritids. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor på fritidshemmet och i skolan arbetar du nära våra elever.

I uppdraget arbetar du utifrån fritidshemmets läroplan för att skapa en meningsfull och utvecklande lärmiljö för eleverna. På Länna/Riala arbetar vi aktivt utifrån forskning för att ständigt utveckla våra verksamheter och vi ska nu komplettera vårt gäng med en fritidslärare som har förmågan att leda arbetet kring fritidshemmets pedagogiska utveckling. Tjänsten kombineras med arbete i skolan utifrån intresse, kompetens/behörighet. Dina arbetsuppgifter kommer bestå till stor del av att leda och planera det pedagogiska arbetet på skolan men också på enheten, dokumentera arbetet på fritidshemmet och tillsammans med kollegor på fritidshemmet och i skolan arbetar du nära våra elever i olika konstellationer. Alltid med elevernas bästa i fokus.

Kvalifikationer

Legitimerad fritidslärare eller motsvarande, med erfarenhet av att arbeta på fritidshem. Meriterande om du har god förmåga att navigera och administrera i olika IT system. Du behöver ha ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du ska vara initiativrik, strukturerad och ha ett gott ledarskap, och även förmågan att möta elevers olika behov för att utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor. Självklart ska du vara en ansvarstagande person med god förmåga att arbeta tillsammans i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

Riala skola ligger vackert belägen i Riala, endast 20 minuter från Norrtälje stad, med fina och inspirerande naturområden runt knuten. Riala skola ligger strategiskt från flera geografiska håll, från såväl Norrtälje, Rimbo, Åkersberga och Stockholm/Täby. Riala är en F-6-skola med ca 80 elever, ett välfungerande fritidshem och vi har ändamålsenliga och fina lokaler.

Riala har ett elevhälsoteam bestående av skolsköterska, skolkurator, speciallärare biträdande rektor och rektor. ATT-teamet (Arbetsro, Trivsel och Trygghet) är vårt trygghetsteam som består av medarbetare från alla stadier och som är de som stöttar med kartläggning och uppföljning om problematiska situationer skulle uppstå. Alla arbetar vi med vår vision som ledstjärna i vardagen; Vår skola – min möjlighet, där vi vill använda varandras olikheter som bas för en trygg och stimulerande lärmiljö.

Vår kock i köket lagar varje dag vällagad och näringsriktig lunch från grunden, det är måltider och mellanmål som vi ser fram emot!

Kom och jobba hos oss på Riala! Varför då? Jo, för att det är en häftig enhet att arbeta på! Vi är stolta över våra skolor och om du vill bli en av vårt gäng, vet vi att du också kommer att bli det!

Anställningsform

Deltid 80-100%. Tillsvidare.

Tillträde datum

Snarast efter överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-08-20

Sista ansökningsdag:

2020-09-18

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

tf Rektor

Charles Winell, charles.Winell@norrtalje.se, 0176284143

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Biträdande rektor

Annette Karlsson, annette.karlsson@norrtalje.se, 0176-284123

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten