Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidslärare till Grindskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Fritidslärare till Grindskolan

 

Om tjänsten

Grindskolan söker en ny kollega till ett av våra 5 fritidshem. Är du en trygg och närvarande pedagog som vill vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla vår fritidsverksamhet, varmt välkommen med din ansökan!  

 

Arbetsbeskrivning

I ditt arbete som fritidslärare ingår det att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen vid fritidshemmet utifrån fritidshemmets styrdokument (Skollagen och Lgr 11). Som pedagog samarbetar och samverkar vi med andra kollegor på skolan. Utöver det är man även en resurs på olika sätt till elevernas lärande under skoltid. Du arbetar för att utveckla elevens sociala, språkliga och matematiska förmågor. Tillsammans med dina kollegor och eleverna prövar ni nya arbetssätt och metoder för att uppnå nya resultat och kunskaper. En annan viktig del i din roll på skolan är samarbetet och kommunikationen med vårdnashavare för varje elevs bästa.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem med legitimation och behörighet att undervisa i fritidshem. Vi ser även att du har några års erfarenhet. Du ska ha en god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare. Det innebär bland annat att du involverar eleverna i det pedagogiska planeringsarbetet och tar vara på elevernas intressen. I mötet med vårdnadshavare bygger vi förtroendefulla relationer och håller dem väl informerade om deras barn. Du visar intresse och förståelse för andra och skapar laganda. Planerar aktiviteter och projekt i god tid och tar möjliga förändringar i beaktande. Du ska vara en trygg, närvarande pedagog som känner ett stort engagemang för ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

 

Om arbetsplatsen

Grindskolan är en kommunal F-9 skola, belägen i Norrtälje stad, med stora härliga gräsytor och små skogsområden runt knuten. Vi
har omkring 500 elever på skolan, och trots att Grindskolan är en stor skola består känslan av småskalighet. Vi arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna, för att bygga relationer och ge förutsättningar för lärande utifrån inre lust och nyfikenhet. Det gör vi främst genom att möta eleverna där de befinner sig. En förtroendefull relation till elev och vårdnadshavare, samt att se hela eleven är viktiga faktorer i arbetet. Det skapar vi genom att möta eleverna med tilltro på deras förmåga, genom lyhördhet och dialog. Vi arbetar för att eleverna ska tycka att skolan är meningsfull och känna att allt är möjligt. Tillsammans med personal och elever strävar vi efter en stimulerande och trygg skolmiljö och vi arbetar förebyggande och främjande.

 

Anställningsform

Heltid. Tillsvidare anställning

Tillträde datum 210107

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-13

Sista ansökningsdag:

2020-11-13

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Erin Gustafsson, erin.gustafsson@norrtalje.se, 017671415

Facklig representant, LR

Stellan Armandsson, stellan.armandsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten