Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Fritidslärare med idrottsinriktning Lommarskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Fritidslärare med idrottsinriktning Lommarskolan

 

Om tjänsten

 Vi ligger väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med elevers kunskapsutveckling. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden.

 

Arbetsbeskrivning

 Vi söker en fritidslärare med inriktning idrott som kommer att ansvara för och driva fritidshemmet tillsammans med kollegor i ett kollegialt lärande. I uppdraget ingår även undervisning i idrott under skoldagen. I tjänsten är du en del av ett arbetslag och arbetar i ett team med övrig fritidspersonal.

 

Kvalifikationer

 Vi söker dig som är utbildad och behörig lärare i fritidshem. Du har erfarenhet av arbete för fritidshem eller likande pedagogisk verksamhet. Viktigt att du är en tydlig ledare som arbetar i barngrupp tillsammans med övriga kollegor. Vi lägger stor vikt i teamkänsla där vi strävar mot ett bra samarbete och ett kollegialt lärande. Som fritidslärare visar du respekt och hänsyn för dem du möter i din vardag. Du utgår ifrån allas lika värde och skapare en god atmosfär i ditt möte med barn och vuxna.

 

Om arbetsplatsen

 Lommarskolan är en f-6 skola som är belägen i ett naturskönt område med närhet till vatten och fina natur/strövområden

 

Tillträde 2020-01-07

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-08

Sista ansökningsdag:

2019-11-08

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Parkskolan & Lommarskolan

Erik Nord, erik.nord@norrtalje.se, 0176-71920

Lärarförbundet

Per Bornelid, per.bornelid@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten