Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidslärare med behörighet i svenska till Bålbroskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Fritidslärare med behörighet i svenska till Bålbroskolan

 

Om tjänsten

Är du intresserad av att utveckla fritidshemmet och samverkansuppdraget tillsammans med personalen i alla våra verksamheter? Vi söker en legitimerad fritidslärare/fritidspedagog med behörighet i svenska till Bålbroskolan. Ditt bidrag till verksamheten förväntas vara att leda gruppen av både elever och personal mot nya erfarenheter, lärande och lyckanden genom glädje, ansträngning och struktur. 

Arbetsbeskrivning

Som fritidslärare på Bålbroskolan arbetar du i ett årskursteam. Årskursteamet består av lärare, fritidslärare och barnskötare som samverkar runt årskursens elever, i genomsnitt 70 elever per årskurs varav ca 55 går på fritids. Du planerar, genomför och utvärderar ert gemensamma arbete på avdelningen tillsammans med fritidspersonalen och lärarna i teamet. Du som fritidslärare ansvarar för att säkerställa fritidshemmets läroplansarbete och driver kvalitetsutveckling i er årskurs. Du bidrar tillsammans med alla fritidslärare på skolan till att hålla ihop fritidshemmets kvalitet och utmaningar. Vi planerar det gemensamma utförandet av utvecklingsarbetet på fritidshemmet tillsammans. Du förväntas arbeta för framförhållning, tydlighet och kommunikation för alla elevers bästa utifrån fritidshemmets specifika uppdrag att vara situationsstyrt, upplevelsebaserat och grupporienterat. Du vill arbeta gemensamt och transparent med allas delaktighet, såväl elever och kollegor som vårdnadshavare. Du arbetar under skoldagen med elevernas lärande mot läroplansmålen såväl inomhus som utomhus.

Utmaningarna

Bålbroskolan är en relativt ny skola där skolans formgivning skapar möjligheter för nya arbetsformer, vi utmanar begreppet "som vi brukar göra". Du behöver vilja och våga prova nytt utifrån forskning och vetenskap. På Bålbroskolan arbetar vi tillsammans för allas bästa och förutsättningarna är att vi är starka tillsammans i samverkan. Vi driver ett aktivt utvecklings- och kvalitetsarbete där barnets bästa står i fokus. Skola och fritids delar lokaler och arbetar för samverkan för elevernas lärande och utveckling under hela dagen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fritidslärare med behörighet i svenska för år f-3. Du har erfarenhet av att leda en avdelning eller helt fritidshem. Du har erfarenhet av att leda utvecklingsarbeten inom fritidshem med goda effekter. Du arbetar systematiskt med kvaliteten i er verksamhet som en del av att nå skolans gemensamt uppsatta mål.
Då vi arbetar mycket i skogen bakom skolan ser vi gärna att du har kunskaper, driv och intresse av att lära ute. Meriterande är om du har utbildning och rik erfarenhet av äventyrspedagogik. Du behöver vilja ingå i sammanhang med alla verksamheter på skolan. Samarbetsförmåga är ett måste för att trivas hos oss. Vi ser gärna att du är en person som ser dig som lösningsinriktad, att det är roligare tillsammans och att tydlighet och struktur är viktigt för allas möjlighet att lyckas.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Om arbetsplatsen

Välkommen till Bålbroskolan!

Vår skola (norrtalje.se) 

Vi är en årskursteams-organiserad F-3 skola i alldeles nybyggda lokaler. Vi arbetar tillsammans med varandra i teamets hemvist och tror på att arbetet för elevernas utveckling gör vi bäst tillsammans. Skola och fritids arbetar i samma team i samma lokaler för gemensamma elever. Vi har fyra hemvister, en för varje årskurs, därutöver ett bibliotek, en musiksal och en matsal som serverar mat från vårt tillagningskök. Bålbroskolan ligger i Rimbo, med naturen bakom skolan och den fantastiska skolgården och idrottshallen framför skolan. Bålbroskolan är den enda kommunala skolan för elever i det här åldersspannet i samhället, vi är stolta över att alla Rimbos barn är välkomna till oss. Skolan har ca 270 elever idag varav ca 220 av dem går på fritids. Fritidshemmet är öppet från 06-18 och vi har öppet på loven.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid 100%

Tillträde datum 220801

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-04-20

Sista ansökningsdag:

2022-05-20

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Sara Björklund, sara.bjorklund@norrtalje.se

Biträdande rektor

Annette Karlsson, annette.karlsson@norrtalje.se, 017573961

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Wahlström, maria.wahlstrom@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten