Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidshemslärare/fritidsledare till Gottsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Fritidshemslärare/fritidsledare till Gottsta skola

 

Om tjänsten

Till höstterminen 2021 med start i augusti söker vi på Gottsta skola en fritidshemslärare/fritidsledare för arbete i fritidshem och skola. 

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta i fritidshemmet med ansvar över en avdelnings planering och genomförande. Beroende på behörighet så kan undervisning i något ämne under skoldagen bli aktuellt och/eller  arbeta som dubbel bemanning i undervisningen.  Som fritidshemslärare på Gottsta skola arbetar du i en skola med god gemenskap, hög trygghetsfaktor samt höga förväntningar på såväl personal som elever.  Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75-100%.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fritidshemslärare alternativt fritidsledare med erfarenhet från arbete i fritidshem. Som person är du samarbetsvillig, lyhörd, trygg och har höga ambitioner avseende kvalitet. Du har goda kunskaper om fritidshemmets uppdrag i läroplanen. Du har kunskaper inom IKT och kan använda dessa för såväl planering, uppföljning och som ett verktyg i den dagliga verksamheten. Du kan både enskilt och gemensamt i arbetslaget ta ansvar för planering, uppföljning och genomförande av verksamheten utifrån skolans styrdokument. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du har en positiv elevsyn och strategier för att möta elever i behov av stöd och extra utmaningar. 

 

Om arbetsplatsen

Gottsta skola är en kommunal F-6 skola med fritidshem. Skolan är belägen 4 mil norr om Norrtälje, 10 mil norr om Stockholm. Skolan har ett naturnära läge med skogen som närmaste granne. På skolan har vi 165 elever och på fritidshemmets tre avdelningar går 88 elever. På skolan arbetar duktiga välutbildade pedagoger, barnskötare, fritidshemslärare, speciallärare, kurator och skolsköterska.

 

Anställningsform

Tillsvidare heltid/deltid

Tillträde datum 2021-08-13

 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-03-23

Sista ansökningsdag:

2021-04-23

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Karin Dyvik, karin.dyvik@norrtalje.se, 0175 25699
Anneli Andersson, annelie.andersson2@norrtalje.se, 0175 25691

Facklig representant, Lärarförbundet

Monica Mineur Hedin, monica.mineur-hedin@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun


Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten