Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare till Vigelsjö Gårds förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Förskollärare till Vigelsjö Gårds förskola

 

Om tjänsten

Vi söker en förskollärare till Norrtälje västra förskoleområde med placering på Vigelsjö gårds förskola.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en engagerad och intresserad förskollärare med stor vilja att utveckla verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Verksamheten utgår från läroplanen.

Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet. I förskoleområdet är ca 50 % av de anställda förskollärare och vi tar emot många studenter på VFU. Utvecklingsviljan är stor och många är nyfikna på att prova på nya arbetssätt och att utveckla verksamheten.

Vi ser med förväntan fram emot din ansökan. Med din ansökan bifogar du din förskollärarlegitimation och ditt examensbevis. 

 

Kvalifikationer

Du har ett normmedvetet förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor.

Att vara relationsskapande, ha en empatisk förmåga och vara lojal ser vi som goda förmågor. 

Vi vill att du har ett positivt, och lösningsinriktat förhållningssätt.

Du är strukturerad och bra på att analysera, och framförallt ska du ha en tilltro till förskolan som en god plats för barns omsorg, utveckling och lärande

Du är legitimerad förskollärare och med i din ansökan bifogar du din behörighetsförteckning och andra meriterande handlingar.

 

Om arbetsplatsen

Förskolan Vigelsjö gård ligger omringad av vacker natur och hästhagar, alldeles intill sjön Lommaren. Vår förskola öppnade 2012 och då hade vår vackra gamla gård blivit helt renoverad. Vi är ute ofta och våra omgivningar stimulerar varje dag till lek och lärande.

Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare" Norrtälje kommunala förskolors vision. Norrtälje västra förskoleområde består av tre kommunala förskolor i västra Norrtälje stad. Paletten och Blåklinten med 4 avdelningar och Vigelsjö gård med 3 avdelningar. Vi har stor andel förskollärare i verksamheterna och många engagerade medarbetare som brinner för att utveckla förskolorna. Förskolornas verksamhet utgår från ett projektinriktat arbetssätt.

 

Tillträde datum 20-08-03 eller enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-06-15

Sista ansökningsdag:

2020-07-15

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Norrtälje västra förskoleområde

Birgitta Kinnunen, birgitta.kinnunen@norrtalje.se, 0706864359

Intendent

Maj- Britt Nord-Agartz, maj-britt.nord-agartz@norrtalje.se, 073 9623014

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten