Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Förskollärare till Väddö

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Förskollärare till Väddö

 

Om tjänsten

 Söker du en mindre, naturskönt belägen förskola där du får arbeta med barn i alla åldrar och vara en del av ett litet, sammansvetsat arbetslag? Då har du hittat rätt! Grisslehamns förskola har nära till naturen, fotbollsplan, bussförbindelser, skolgården och havet. Pedagogiska luncher, friskvårdsbidrag, PUT-tid samt arbetskläder i viss utsträckning erbjuder vi våra anställda.

 

Arbetsbeskrivning

 Vi söker dig som vill leda arbetslagets arbete och kan ta ansvar för planeringen av undervisningen och som kan bidra med idéer och tänka i nya banor. Du kommer att arbeta med två erfarna barnskötare och tillsammans skapar ni en utbildning som lockar och inspirerar barnens lust att lära och deras nyfikenhet. Du är väl förtrogen med läroplanen för förskolan och att ta del av forskning/fortbildning är en självklarhet för dig. Förskolan arbetar projektinriktat utifrån strävansmålen och dokumentationen sker i Unikum. Vill du bidra till utveckling för hela Väddö förskoleområde finns det möjlighet att bli arbetslagledare och sitta med i områdets ledningsgrupp som träffas ca 1 gång i månaden. Ibland har vi gemensamma APT-träffar i området och då samlas vi på Elmsta förskola.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, gärna med några års erfarenhet men det är inget krav. Du bör tycka om att bedriva undervisning utomhus samt känna dig bekväm med att använda digitala verktyg. Har du utbildning/stort intresse för att arbeta med musik/drama med barnen så är det meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

 Grisslehamns förskola består av en syskonavdelning och är placerad nära Grisslehamns skola. I Väddö förskoleområde ingår även Björkö-Arholma förskola, Söderbykarls förskola och Elmsta förskola. Vi har gemensamma APT ibland samt gemensamma fortbildningar inom hela området.

 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-06-24

Sista ansökningsdag:

2019-07-24

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förskolechef

Petra Fröberg, petra.froberg@norrtalje.se, 0176-71500

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten