Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare till Väddö!

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Förskollärare till Väddö!

 

Om tjänsten

Vi söker dig, kreativa och ambitiösa förskollärare, som vill utvecklas med oss och som ser möjligheter!

 

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare ansvarar du för undervisningen, bidrar till kollektivt lärande, deltar i pedagogiska diskussioner och säkerställer att arbetslaget följer förskolans uppdrag enligt läroplan och skollag. Du är nyfiken, har ett respektfullt bemötande och ett genuint intresse för att skapa en verksamhet för barnen som är utforskningsbar och meningsfull. Du ser barnen som kompetenta, har tillit till deras förmågor och kan utmana dem vidare utifrån sina förutsättningar. Du ser mångfald som en tillgång.

Du ingår i ett arbetslag och är en lagspelare men har samtidigt förmågan att se till hela förskolans bästa. Du känner dig bekväm med att använda olika digitala verktyg, både tillsammans med barnen och för att dokumentera utveckling, lärande och undervisning. Du förstår vikten av att skapa goda relationer och du håller dig uppdaterad på forskning m.m. Du har kunskap om och förstår att systematiskt kvalitetsarbete är viktigt.

Utmaningarna

Förskolan har växt med ytterligare en avdelning och visst arbete att få organisation och strukturer på plats kvarstår samtidigt som det kan vara en möjlighet!

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation är ett krav!

Övriga önskvärda meriter:

- Erfarenhet/utbildning inom utomhuspedagogik

- Erfarenhet/utbildning inom digitala verktyg i förskolan

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

Väddö förskoleområde består av Söderbykarl, Elmsta, Grisslehamn och Björkö-Arholma förskolor så geografiskt är området utspritt. Varje förskola har en arbetslagledare som sitter med i ledningsgruppen och som rektor försöker jag vara ute på förskolorna så ofta det går. Arbetslagen består av förskollärare och barnskötare som tillsammans skapar en utbildning där barnen får växa, både som individer och som grupp, och som arbetar i projekt utifrån barnens intressen och behov.

Nu söker vi en till kollega till Söderbykarls förskola!

Förskolan är strategiskt placerad och går att pendla till kommunalt från flera orter, har nära till skolgård, skogen, busshållsplatser och hockyrink. Arbetslagen är blandade till ålder, utbildning och kön vilket vi ser som en tillgång. 

Vissa möten/fortbildningar sker gemensamt inom hela förskoleområdet. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid

Tillträde 210809 eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-06-09

Sista ansökningsdag:

2021-07-09

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Arbetsplatsombud Lärarförbundet

Melinda Gester Ingholm, melinda.gester-ingholm@norrtalje.se, 0739-623804

Rektor

Petra Fröberg, petra.froberg@norrtalje.se, 0176-71500

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten