Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Förskollärare till Tallbackens förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Förskollärare till Tallbackens förskola

 

Om tjänsten

 Vi söker en förskollärare som tillsammans med oss vill skapa en stimulerande, inspirerande och trygg utbildning för våra barn! Arbetslagen består av barnskötare och förskollärare. Vi arbetar projektinriktat och dokumentationen sker via Unikum.

 

Arbetsbeskrivning

 Du kommer att tillsammans med arbetslaget medverka till att skapa en positiv och utvecklande miljö på förskolan med god balans av omsorg, utveckling och lärande. Du bör känna dig bekväm i att arbeta med digitala verktyg (pc, lärplattor). Som förskollärare ansvarar du för det pedagogiska arbetet enligt Läroplanen för förskolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad förskollärare som vill bidra till vår verksamhet med din kompetens. Vi föreställer oss dig som en glad och framåt person, du är stolt över ditt yrke och brinner för att se utvecklingen hos såväl barnen som verksamheten. Du har lätt för att samarbeta med andra och är lyhörd för andras åsikter och kompetens.  

 

Om arbetsplatsen

 Tallbackens förskola ligger i centrala Hallstavik och ingår i Hallsta västra förskoleområde.

 

Tillträde 190916

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-07-09

Sista ansökningsdag:

2019-08-09

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förskolechef

Kristin Haeger, kristin.haeger@norrtalje.se, 0739623332

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten