Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Förskollärare till Solbacka förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Förskollärare till Solbacka förskola

 

Om tjänsten

Att arbeta som förskollärare innebär unika möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Som förskollärare ansvarar du för att en positiv lärmiljö skapas för varje barn, hela barngruppen och förskolan. Norrtäljes pedagogiska plattform bygger på ett utforskande arbetssätt där det främsta arbetsredskapet är leken som vi utvärderar och följer upp genom pedagogisk dokumentation. Med hjälp av olika verktyg i observation, dokumentation och reflektion synliggör vi barns lärandeprocesser som tar avstamp i riktning för vårt nästa steg i det pedagogiska arbetet. 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig, legitimerad förskollärare eller alternativt inväntar på legitimation. Det är meriterande om du har några års erfarenhet. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och ser vikten av att fördjupa förståelsen av vårt demokratiska uppdrag. Vi förväntar oss att du leder aktivt undervisningen tillsammans med barnen och har fokus på barns lärande samt på barnens kunskapsutveckling. Du har även kunskap och intresse av att utveckla förskolans lärmiljöer. I din yrkesroll är du initiativ- och ansvarstagande och har förmågan att utmana barnen genom leken som metod samt har ett professionellt förhållningssätt till barn, barnens familjer och kollegor. Som person är du också van vid att arbeta självständigt och i arbetslag, är lösningsfokuserad i med och mot gångar och har förmågan att skapa engagemang och entusiasm hos både barn och kollegor. Du är även en samarbetande lagspelare och en god förebild samt har god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och är van att hantera digitala verktyg i det dagliga arbetet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad förskollärare eller alternativt inväntar på legitimation. I din yrkesroll är du initiativ- och ansvarstagande . Som person är du också van vid att arbeta självständigt och i arbetslag, är lösningsfokuserad i med och mot gångar och har förmågan att skapa engagemang och entusiasm hos både barn och kollegor. Du är även en samarbetande lagspelare och en god förebild samt har god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och är van att hantera digitala verktyg i det dagliga arbetet. Vi förväntar oss att du leder aktivt undervisningen tillsammans med barnen och har fokus på barns lärande samt på barnens kunskapsutveckling. Du har även kunskap och intresse av att utveckla förskolans lärmiljöer. 

 

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett spännande uppdrag där vi tar barnen med oss in i framtiden. Vi söker dig, som vill vara med och utforma förskolans pedagogiska utveckling till en modern förskola i vårt förskole område. Solbacka förskola har fem avdelningar; på Solen röd och gul går de yngsta barnen i åldern 1-2 år och de äldre barnen, 3-5 år, går på Månen grön, blå och vit. Vår stora härliga gård med skog, kullar och cykel ytor erbjuder många möjligheter till lek, utveckling och lärande. Bland pedagogerna finns en bra balans mellan erfarenhet och nytänkande, med tydlig förankring i förskolans läroplan. 

 

Tillträde januari 2019 eller enligt överenskommelse

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning mellan januari 2019 tom 2019-12-31

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2018-12-06

Sista ansökningsdag:

2018-12-20

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Bitr. förskolechef Norrtälje östra förskoleområde

Ylva Grandell, ylva.grandell@norrtalje.se, 0176 74179

Förskolechef, Norrtälje östra förskoleområde

Lena Ådahl, lena.adahl@norrtalje.se, 0176 713 02

Facklig representant för Lärarförbundet

Maria Rapp, maria.rapp@norrtalje.se, 0176-71968

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten