Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Förskollärare till Rimbo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Förskollärare till Rimbo

 

Om tjänsten

I Rimbo Östra förskoleområde möts du av engagerade pedagoger som har höga förväntningar på det kompetenta barnet. Rimbo Östra förskoleområde består av tre förskolor, Edsbro, Skarsjö och Skederid. Skarsjö förskola söker nu en engagerad förskollärare till vårt härliga gäng av pedagoger. I vår Levande verksamhetsplan är utbildningen tydligt beskriven vilket gör arbetet roligare och lättare.

Vår vision bygger på: • Positivt bemötande • Meningsskapande • Tydliga regler och rutiner genom Superstrukturen.
Du är viktig!
Vi arbetar kommunövergripande med ett Lean-system för att utveckla verksamheten utifrån ett medarbetarperspektiv där medskapande och innovation är ledord.
 

 

Arbetsbeskrivning


Hos oss får du förmånen att bidra till att utveckla förskolan och själv utvecklas! Skarsjö förskola arbetar i mindre barngrupper där språk och kommunikation genom ett lustfyllt lärande får stort utrymme. Vi fördelar pedagoger och delar barngrupperna i mindre grupper under hela dagen. Vi använder vår utomhusmiljö för undervisning genom Utomhuspedagogik. Din uppgift är att tillsammans med övriga i arbetslaget ge våra barn bästa möjliga start i livet. Tillsammans utvecklar ni förskolans verksamhet i enlighet med våra styrdokument. Barnen ska känna trygghet, omges av utmanande lärandemiljöer och lärandet sker på ett lustfyllt sätt. Vi har roligt tillsammans. Utifrån Lpfö18 planerar, reflekterar, analyserar och utvecklar du utbildningen samt bedriver undervisning.

 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen och legitimation. Du är flexibel och lyhörd. Du se födelarna med att arbeta såväl självständigt som i arbetslag. Du inser värdet och arbetar för en god och förtroendefull samverkan med kollegor och vårdnadshavare. Du har god insikt i våra styrdokument och sätter barnet i första rummet. Du behärskar digital kompetens. Vi använder oss av lärplattformen Unikum, närvarohantering sker i Tempus och den digitala samarbetsytan finner vi i Teams. Hos oss har alla pedagoger en egen iPad för att kunna dokumentera och reflektera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet 

 

Om arbetsplatsen

Rimbo Östra förskoleområde består av tre förskolor. Skarsjö-, Skederid- och Edsbro förskola. Vi söker en förskollärare till Skarsjö förskola i Rimbo. Förskolan arbetar i mindre barngrupper där utomhuspedagogik står för en stor del av undervisningsmiljön. Förskolan ligger centralt i Rimbo med bra kommunala kommunikationer till både Uppsala och Norrtälje samt Hallstavik. 

 

Tillträde 1 januari eller enligt överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare och heltid.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-28

Sista ansökningsdag:

2019-12-12

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Anna Enell Svensson, anna.enell-svensson@norrtalje.se, 070 560 82 19

Facklig representant Lärarförbundet

Kristina Aspelin, kristina.aspelin@norrtalje.se, 0175-60448

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten