Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare till Rimbo tätort

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Förskollärare till Rimbo tätort

 

Om tjänsten

I Rimbo Östra förskoleområde möts du av engagerade pedagoger som har höga förväntningar på det kompetenta barnet. Rimbo Östra förskoleområde består av tre förskolor, Edsbro, Skarsjö och Skederid. Skarsjö förskola söker nu en engagerad förskollärare till vårt härliga gäng av pedagoger. I vår Levande verksamhetsplan är utbildningen tydligt beskriven vilket gör arbetet roligare och lättare.

Vår vision bygger på:

• Positivt bemötande

• Meningsskapande

• Tydliga regler och rutiner genom Superstrukturen.

Du är viktig!
Vi arbetar systematisk för att utveckla verksamheten utifrån ett medarbetarperspektiv där medskapande och innovation är ledord.
 

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du förmånen att bidra till att utveckla förskolan och själv utvecklas! Skarsjö förskola arbetar i mindre barngrupper där sagans värld, med språk och kommunikation, får stort utrymme. Vi fördelar pedagoger och delar barngrupperna i mindre grupper under hela dagen. Vi använder vår utomhusmiljö för undervisning genom Utomhuspedagogik. Din uppgift är att tillsammans med övriga i arbetslaget ge våra barn bästa möjliga start i livet. Tillsammans utvecklar ni förskolans verksamhet i enlighet med våra styrdokument. Barnen ska känna trygghet, omges av utmanande lärandemiljöer och lärandet sker på ett lustfyllt sätt. Vi har roligt tillsammans. Utifrån Lpfö18 planerar, reflekterar, analyserar och utvecklar du utbildningen samt bedriver undervisning.
Vi använder oss av lärplattformen Unikum, närvarohantering sker i Tempus och den digitala samarbetsytan finner vi i Teams. Hos oss har alla pedagoger en egen iPad för att kunna dokumentera och reflektera.

 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen och legitimation. Du är flexibel och lyhörd. Du ser fördelarna med att arbeta såväl självständigt som i arbetslag. Du inser värdet och arbetar för en god och förtroendefull samverkan med kollegor och vårdnadshavare. Du har god insikt i våra styrdokument och sätter barnet i första rummet. Du behärskar digitala verktyg och har god kompetens inom området. Du inspirerar och engagerar barnen i sitt lärande. Du bidrar till förskolans utveckling genom engagemang kreativitet och målmedvetenhet.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet 

 

Om arbetsplatsen

Rimbo Östra förskoleområde består av tre förskolor. Skarsjö-, Skederid- och Edsbro förskola. Vi söker en förskollärare till Skarsjö förskola i Rimbo men det kan även finnas möjlighet att arbeta på andra förskolor i vårt område. Förskolan arbetar i mindre barngrupper där utomhuspedagogik står för en stor del av undervisningsmiljön. Förskolan ligger centralt i Rimbo med bra kommunala kommunikationer till både Uppsala och Norrtälje samt Hallstavik. 

 

Tillträde 1 november eller efter överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare och på heltid men kan tidsbegränsas enlig skollag om erfoderliga behörighetskrav saknas. 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2021-10-07

Sista ansökningsdag:

2021-10-23

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Jannike Hellbergh, jannike.hellbergh@norrtalje.se, 0175-74025

Lärarförbundet Förskollärare

Kristina Aspelin, kristina.aspelin@norrtalje.se, 017560448

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten