Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Förskollärare till Rånäs

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Förskollärare till Rånäs

 

Om tjänsten

Rånäs förskola har nära till naturen dit vi ofta går för att utforska vår omgivning. Vi är engagerade pedagoger som med våra olika talanger hjälps åt att skapa en rolig och lärorik tid på förskolan.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss möts du av engagerade pedagoger som har höga förväntningar på det kompetenta barnet. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet. Utvecklingsviljan är stor och många är nyfikna att prova på nya arbetssätt för att utveckla verksamheten.

 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen och lärarlegitimation. Studerande till förskollärare kan få anställning enligt skollagen sista terminen i väntan på examen och legitimationen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. Det är meriterande att ha kunskap och kompetens inom estetiska ämnen, digitala verktyg, projektarbete och pedagogisk dokumentation, vara uppdaterad på aktuell forskning inom förskolans område. Du är bra på att formulera dig i tal och skrift.

 

Om arbetsplatsen

Rånäs förskola tillhör Rimbo västra förskoleområde som består av Närtuna, Bålbro, Västertorp och Håsta förskolor. Rånäs har två åldersindelade avdelningar. Det går ca 40 barn på förskolan och vi är nio pedagoger.

 

Tillträde 1 januari 2020.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-05

Sista ansökningsdag:

2019-11-28

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Louise Desell, lounise.desell@norrtalje.se, 0175-740 38

Lärarförbundet

Sabine Rauch, sabine.rauch@norrtalje.se, 0175-74058

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten