Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare till Lindens förskola i Hallstavik

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Förskollärare till Lindens förskola i Hallstavik

 

Om tjänsten

Vi söker en förskollärare som tillsammans med oss vill skapa en stimulerande, inspirerande och trygg utbildning för våra barn! 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och vill bidra till vår verksamhet med din kompetens. Vi föreställer oss dig som en glad och framåt person som är stolt över ditt yrke och brinner för att se utvecklingen hos såväl barnen som verksamheten. Du har ett starkt engagemang, stor flexibilitet, lätt för att samarbeta med andra och är lyhörd för andras åsikter och kompetens. Självklart är du väl förtrogen med vår läroplan, känner dig bekväm med att arbeta med digitala verktyg och har kunskap om att arbeta med pedagogisk dokumentation.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

Lindens förskola är en helt nybyggd förskola i Hallstavik som startar i augusti det kommer att gå ca 90 barn på förskolan och vi kommeratt arbeta i små barngrupper. 

 

Anställningsform

Anställningen är ett föräldraledighetsvikariat till minst november 2021.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2020-07-09

Sista ansökningsdag:

2020-08-09

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten