Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare till Länna förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Förskollärare till Länna förskola

 

Om tjänsten

Är du vår förskollärare med starkt engagemang och stor flexibilitet? Då kommer du att trivas i vårt glada gäng med nyfikna barn och ambitiösa pedagoger i ett expansivt förskoleområde.

I vår förskola strävar vi efter en mångfald både vad gäller pedagogiska idéer och metoder. Vår styrka är vårpedagogiska bredd och mångfalden av barn och vuxna, med många olika talanger. Vi är varandras förebilderoch "kunskapar" tillsammans. I leken och i olika vardagssituationer finns viktiga delar av det livslångalärandet. Vi erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter och material i en öppen, tillgänglig och tillåtande miljö –och vi har roligt!

Som anställd i Norrtälje kommun erbjuds du en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang, utveckling och tillgång till kommunens attraktiva utbud av personalförmåner. 

 

Arbetsbeskrivning

Arbetet i vår verksamhet bygger på ett tematiskt och projektinriktat arbetssätt där pedagogisk dokumentation ingår som en naturlig del av arbetet.

Vi erbjuder ett varierat pedagogiskt innehåll och vi lägger vikt vid att ha en flexibel, tillgänglig och tillåtande pedagogisk miljö.

Vi har torgpedagoger som ansvarar för att tillsammans med pedagogerna utmanar och utvecklar arbetet med barngrupperna, både ute och inne.

Under största delen av dagen delar vi in barnen i mindre grupper för att kunna vara medforskande pedagoger. 

 

 

Utmaningarna

Tack vare att verksamheten har utökats nu under hösten behöver vi anställa en förskolläre på en tillsvidaretjänst från 2021-01-04.

 

Kvalifikationer

Det vi söker är förskollärare som: 

- har barnens bästa i fokus 

- har ett positivt synsätt och lätt att samarbeta 

- är väl förtrogen med vår läroplan och undervisning i förskolan 

- har vana av att arbeta projektinriktat 

- har kunskap om att arbeta med pedagogisk dokumentation 

- har vana av, och känner sig bekväm med att arbeta med digitala verktyg 

- arbetar på ett didaktiskt medvetet sätt med en tydlig förankring i pedagogiska teorier. 

Förskollärarexamen krävs.

Teoretisk kompetens och erfarenhet av pedagogisk dokumentation, erfarenhet av arbete i förskola med barn i åldrarna ett till fem år och datakunskap är meriterande. 

Kunskap om systematiskt kvalitetsarbete är meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Erfarenhet av arbete i förskola krävs.

 

Om arbetsplatsen

 

Välkommen till Länna förskola – förskolan med skogen, ängarna och havet inpå knuten Länna förskola finns iett vackert rött hus med vita knutar, i en lugn omgivning med nära till skogen, ängarna och havet.

Vi har plats för cirka 40 barn på Trossen och Bojen som ligger i den äldre byggnaden och de två nyaavdelningarna Båthuset och Jollen, som ligger i Paviljongen, har plats för cirka 40 barn.

Norrtälje kommunala förskolors vision:  " Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare " 

Norrtälje södra förskoleområde består av 4 kommunala förskolor. Förskolorna ligger i södra delarna av kommunen ute på landet och i skärgården. Det är Frötuna förskola, Köpmanholms förskola, Länna förskola och förskolan Vega i Norrtälje hamn. 

 

 

 

 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid 100%

Tillträde datum 2021-01-04

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-08

Sista ansökningsdag:

2020-10-29

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Maria Eck Aginger, maria.eck-aginger@norrtalje.se, 0176-284145

Rektor

Kristina Lundgren, kristina.lundgren@norrtalje.se, 0176-71224

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Skogefält, maria.skogefalt@norrtalje.se, 0176-284116

Intendent

Elisabet Sigemo, elisabet.sigemo@norrtalje.se, 073-9623609

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten