Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Förskollärare till HBTQ-certifierad förskola i Rimbo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Förskollärare till HBTQ-certifierad förskola i Rimbo

 

Om tjänsten

Håsta förskola är Norrtäje kommuns enda HBTQ-certifierade förskola. Håsta förskola har nära till naturen dit vi ofta går för att att utfroska vår omgivning. Vi är engagerade pedagoger som med våra olika talanger hjälps åt att skapa en lärorik och rolig tid på förskolan.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss möts du av engagerade pedagoger med höga förväntningar på det kompetenta barnet. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet. Utvecklingsviljan är stor och många är nyfikna på att prova nya arbetssätt för att utveckla verksamheten.

 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen och lärarlegitimation. Studerande till förskollärare kan få anställning enligt skollagen sista terminen i väntan på examen och legitimation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande att ha kunskaper inom estetiska ämnen, digitala verktyg, projektarbete och pedagogiskt dokumentation samt att vara uppdaterad inom aktuell forskning vad gäller förskolans område. Du är bra på att formulera dig i tal och skrift.

 

Om arbetsplatsen

Håsta förskola tillhör Rimbo västra förskoleområde som också omfattar Rånäs, Bålbro, Västertorps förskolor. Håsta har två åldersindelade avdelningar. Det går ca- 40 barn hos oss och vi är åtta pedagoger.

 

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-08-14

Sista ansökningsdag:

2019-09-28

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förskoelchef

Kerstin Henriksson, kerstin.henriksson@norrtalje.se, 0175-74018

Arbetslagledare

Ann Wessberg, ann.wessberg@norrtalje.se, 0175-740 37

Lärarförbundet

Sabine Rauch, sabine.rauch@norrtalje.se, 0175-74058

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten