Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare till Hallsta östra förskoleområde

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Förskollärare till Hallsta östra förskoleområde

 

Om tjänsten

Nu har du möjlighet att vara med och utveckla Slåttergubbens förskola och Gottsta förskola i Hallsta östra förskoleområde tillsammans med dina kollegor!
Slåttergubben, Gottsta och Herrängs förskola tillhör Hallsta östra förskoleområde.

 

Arbetsbeskrivning

Du är ansvarig för att planera, reflektera, analysera, utveckla och bedriva undervisning utifrån Lpfö18 på din avdelning men också driva det pedagogiska arbetet framåt tillsammans med dina kolleger för hela förskolan.
Vi arbetar med växelverkan ute/inne och det innebär att vi bedriver utbildning och undervisning i mindre grupper i nära anslutning till skogen och stora delar av dagen spenderas utomhus.

 

 

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare.
Om du inte har din legitimation ännu... sök ändå - du kan bli anställd på en visstidsanställning tills du har fått din legitimation.

Du bör vara väl insatt i förskolans nya Läroplan.
Om du har någon form av utbildning eller erfarenhet av utomhuspedagogik är det meriterande.
Det är även meriterande om du har erfarenhet och kunskap kring arbetet med digitala verktyg i förskolan och det innefattar även lärplattformen Unikum. Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är också en fördel.

Som person ser du samarbete som en framgångsfaktor men har även förmåga att arbeta självständigt.
Du är kreativ, målinriktad, lösningsfokuserad och innovativ.
Du är glad i sinnet och har en positiv grundinställning och ser hellre möjligheter än hinder.

 

Om arbetsplatsen

Alla våra förskolor ligger nära natur och skog. Vi har kreativa förskolegårdar och stora förutsättningar för växelverkan ute/inne.

Hos oss går leken och lärande hand i hand. Vi lägger stort fokus på trygghet och självtillit. Vi arbetar aktivt med vårt pedagogiska århjul genom att synliggöra, fördjupa vår kunkap och analysera våra olika områden i läroplanen med våra "ämnes glasögon" på.
Vi utgår och arbetar aktivt med Norrtälje kommuns värdegrund:

• Invånaren först
• Höga förväntningar
• Allas lika värde

När du arbetar hos oss måste du ha förståelse för, och stå bakom, dessa värderingar. Det gäller gentemot både barn, vårdnadshavare och kollegor. Förskolan ska vara "rolig, trygg och lärorik för alla som deltar" det är vår grundsyn. Det gäller för både barn och medarbetare som finns hos oss.

 

 

 

Anställningsform Tillsvidare, heltid.

 

 

Tillträde datum 210101

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-12

Sista ansökningsdag:

2020-11-02

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

rektor

Petra Sehlin, petra.sehlin@norrtalje.se, 0175-25715

Förskollärare/ facklig representant

Åsa Westergren, asa.westergren@norrtalje.se, 0175-25695

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten