Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare till Grisslehamns förskola!

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Förskollärare till Grisslehamns förskola!

 

Om tjänsten

Väddöbygden växer och du behövs för att ge Grisslehamns barn en stimulerande, lustfylld och utforskande undervisning på förskolan! 

Grisslehamn förskola är en del av Väddö förskoleområde, där även Söderbykarl, Elmsta och Björkö-Arholma ingår. Varje förskola har en arbetslagledare som även sitter med i ledningsgruppen tillsammans med rektor. Det ger möjligheter till att vara med och påverka utvecklingen av förskolans utbildning och få ta del av kollegialt lärande.

 

Arbetsbeskrivning

 • Du ansvarar för undervisningen på en avdelning med 3-4-åringar, i nära samarbete med kollegorna i arbetslaget, i enlighet med läroplanen för förskolan.
 • Du leder arbetslaget mot gemensamma mål och arbetar för att skapa goda relationer med barnen, vårdnadshavarna och övriga kollegor på förskolan.
 • Du ansvarar för att arbetslaget dokumenterar barnens utveckling och lärande i vår digitala plattform Unikum.
 • Du deltar aktivt i det systematiska kvalitetsarbetet och är drivande när det gäller målstyrd planering och reflektion. 
 • Du har en vilja och en ambition om att hålla dig uppdaterad med forskning, du tänker kollegialt och delar med dig av kunskaper och idéer.
 • Du vill axla rollen som arbetslagledare och ingå i ledningsgruppen.

 

Utmaningarna

Tjänsten innebär arbete på en mindre förskola med en syskongrupp som är i behov av en scaffoldingstöttande ledare som kan leda och driva den målstyrda undervisningen utifrån läroplanen för förskolan. Rektor strävar efter att vara närvarande och tillgänglig för att stötta, coacha och utmana.

 

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation är ett krav.

Kompetenser inom drama, musik och utepedagogik är meriterande.

God samarbetsförmåga, höga ambitioner & lösningsinriktat förhållningssätt är önskvärt.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

 

Om arbetsplatsen

Grisslehamn förskola ligger centralt placerad med närhet till skolan (åk 0-6), fotbollsplan, skogsområden med mera. Även havet finns på nära håll!

Förskolan består av 1 syskongrupp och här arbetar idag 2 kompetenta och erfarna barnskötare för att ge barnen god omsorg samt rika möjligheter till utveckling och lärande. Just nu pågår utvecklingsarbete med våra lärmiljöer samt barnens möjligheter att erövra adekvat digital kompetens.

Vi arbetar i målstyrda projekt med barnen där regelbundna reflektioner är motorn som driver arbetet framåt, i kombination med barnens inflytande och den pedagogiska utvecklingstiden. Vi söker dig som väljer att se det positiva och som fokuserar på att hitta kreativa lösningar, är flexibel, socialt kompetent och en ledande lagspelare!

 

 

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2022-11-15

Sista ansökningsdag:

2022-12-15

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Arbetsplatsombud Lärarförbundet

Melinda Gester Ingholm, melinda.gester-ingholm@norrtalje.se, 0739-623804

Rektor

Petra Fröberg, petra.froberg@norrtalje.se, 0176-71500

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
 • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
 • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
 • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

  Sök tjänsten