Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Förskollärare till Frötuna skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Förskollärare till Frötuna skola

 

Om tjänsten

Vi behöver dig till vår förskoleklass på Frötuna skola! Vi erbjuder en skola och arbetsplats med en personlig känsla och idyllisk omgivning. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare på Frötuna skola kommer du att arbeta både i förskoleklass och på fritidshemmet. Dina arbetsuppgifter består till en del av att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i förskoleklass. Du arbetar nära dina kollegor där ni tillsammans skapar förutsättningar för att utveckla eleverna såväl socialt som kunskapsmässigt. Du har en viktig roll för våra yngsta elever där du skapar trygghet och lägger grunden till elevens skolgång. Utanför skoltid kommer du även stödja fritidshemmets verksamhet och utgöra en del i deras arbetsgrupp.

 

Kvalifikationer

  Vi söker dig med förskollärarexamen. Du får gärna ha erfarenhet från liknande uppdrag sedan tidigare. Som person är du glad, kreativ och flexibel. Du är stolt över ditt yrke och motiveras av att få vara en del av barnens utveckling. Vi ser även att du är lyhörd med god samarbetsförmåga. Du är tydlig som ledare i klassrummet och har förmågan att entusiasmera och skapa trygghet för eleverna i deras lärande.

 

Om arbetsplatsen

Frötuna är en F-6 skola som har dryga 200 elever. Skolan ligger vackert belägen direkt utanför stadskärnan och omges därför av ett naturskönt Roslagslandskap. Vi månar starkt om att ge alla barn kunskaper och färdigheter som gör dem väl rustade för högre studier och för framtidens utmaningar. Det gör vi alla genom att arbeta med gemensam värdegrund och att alla som arbetar på Frötuna har elevens bästa i fokus.

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-07

Sista ansökningsdag:

2019-11-07

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Inger Lundström, inger.lundstrom@norrtalje.se, 0176-284101

Arbetslagledare

Annika Hellberg, annika.hellberg@norrtalje.se

Vision

Nina Molin Almlöv, nina.molin-almlov@norrtalje.se

Lärarförbundet

Lars Dalquist-Öhlén, lars.dahlquist-ohlen@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten