Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Förskollärare till Elmsta Förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Förskollärare till Elmsta Förskola

 

Om tjänsten

Välkommen som medarbetare på en medelstor förskola som arbetar med barnens bästa i fokus! Vi följer läroplanen och strävar efter att vara närvarande, medforskande pedagoger som dokumenterar barnens lärande och utveckling i Unikum. Vi följer riktlinjerna i PUT (pedagogisk utvecklingstid) och alla arbetslag har reflektion varannan vecka. Utöver detta får du även friskvårdsbidrag samt pedagogiska måltider. Vi har tidigare haft fortbildning i form av studiecirklar vilket har varit mycket uppskattat och något vi vill fortsätta med. Detta verksamhetsår har fokus varit NPF-utbildning och även implementering av vår nya läroplan kommer att påbörjas under våren. Våra APT har vi antingen gemensamt med alla förskolor i området eller enskilt på varje förskola. Vi anordnar egna paddagogiska caféer för att inspirera och lära av varandra när det gäller digitala verktyg för att korta resvägarna. Varje förskola har en arbetslagledare som sitter med i ledningsgruppen tillsammans med förskolechefen och vi har möte ca 1 gång/månad.

 

Arbetsbeskrivning

Du förväntas ansvara för undervisningen bland de yngsta barnen på förskolan tillsammans med erfarna barnskötare. Du förstår vikten av att skapa goda relationer med vårdnadshavare och har ett professionellt förhållningssätt och strävar efter att verksamheten ska vara tillåtande, utforskande och utmanande. Du följer med i forskningen, tar aktivt in nya rön och har en vilja och en ambition att arbeta för varje barns bästa!

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare, gärna med erfarenhet/utbildning i naturvetenskap eller digitala lärmiljöer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

Elmsta förskola ligger centralt placerad i Älmsta och består idag av 5 avdelningar, ca 70 barn och 13 kollegor. Vi har en kuperad, stor gård och nära till skogsområden och Väddö kanal. Övriga förskolor i området är Söderbykarls förskola, Grisslehamns förskola samt Björkö-Arholma förskola.

 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-01-08

Sista ansökningsdag:

2019-02-08

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten