Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Förskollärare till Edsbro

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Förskollärare till Edsbro

 

Om tjänsten

I Rimbo Östra förskoleområde möts du av engagerade pedagoger som har höga förväntningar på det kompetenta barnet. Vi har ett skolutvecklingsprogram i kommunen som bygger på samsyn, stark styrkedja, medarbetarstrategier, gemensamt kultur och förhållningssätt och barn och elevstöd. Vi arbetar kommunövergrupande med Lean, ett system att utveckla verksamheten utifrån ett medarbetarperspektiv. Vi har en Levande verksamhetsplan där verksamheten finns tydligt beskriven vilket gör arbetet roligare och lättare.

Som förskollärare har du en hel eftermiddag i veckan ca 13.00-16.00 till reflektion och planering plus reflektion i arbetslaget 1, 5 h / vecka samt nedskriven tid 1 h i veckan.

Vi söker i denna annons en förskollärare till Edsbro

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du förmånen att bidra till att utveckla förskolan och själv utvecklas! 

Din uppgift är att tillsammans med övriga i arbetslaget ge våra barn bästa möjliga start i livet. Tillsammans utvecklar ni förskolans verksamhet i enlighet med våra styrdokument. Barnen ska känna trygghet, omges av många lärandemiljöer och så ska ni ha roligt tillsammans. Utifrån Lpfö 98/16: planera, reflektera, utvärdera och utveckla verksamheten samt bedriva undervisning. Du behärskar digital komptens. Hos oss har alla pedagoger en egen lärplatta "padda" för att kunna dokumentera och reflektera.

 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen eller student på förskollärarprogrammet. Du behöver vara flexibel och lyhörd. Du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i arbetslag. Ha en god och förtroendefull samverkan med kollegor och vårdnadshavare. Du behöver ha god insikt i våra styrdokument och sätta barnet i första rummet. Kompetens om barn i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

Rimbo Östra förskoleområde. som består av tre förskolor. Skarsjö, Skederid och Edsbro. Just nu söker vi två förskollärare till Skarsjö och Edsbro. Tillsammans med övriga i arbetslaget utveckla förskolans verksamhet i enlighet med våra styrdokument. Barnen ska känna trygghet, omges av många lärandemiljöer och så ska ni ha roligt tillsammans. Utifrån Lpfö 98/16: planera, reflektera, utvärdera och utveckla verksamheten samt bedriva undervisning. Du behärskar digital komptens. Hos oss har alla pedagoger en egen lär platta, ipad för att kunna dokumentera och reflektera. Vi använder oss av lärplattformen Unikum.

 

Vi har ett skolutvecklingsprogram i kommunen som bygger på samsyn, stark styrkedja, medarbetarstrategier, gemensam kultur och förhållningssätt samt barn- och elevstöd. Vi arbetar kommunövergrupande med Lean, ett system att utveckla verksamheten utifrån ett medarbetarperspektiv. 

 

Intervjuer sker löpande

 

Tillträde sker enligt överenskommelse

 

Publicerat:

2019-01-10

Sista ansökningsdag:

2019-02-24

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förskolechef

Anna Enell Svensson, anna.enell-svensson@norrtalje.se, 070 560 82 19

Facklig representant Lärarförbundet

Kristina Aspelin, kristina.aspelin@norrtalje.se, 0175-60448

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten