Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare till Blåklintens förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Förskollärare till Blåklintens förskola

 

Om tjänsten

Blåklintens förskola söker dig som är engagerad och vill arbeta med kollegor som ser till våra barns bästa.

 

Arbetsbeskrivning

 • Vi söker en förskollärare till Norrtälje västra förskoleområde med placering på Blåklintens förskola.
 • Vi söker dig som är en engagerad och intresserad förskollärare med stor vilja att utveckla verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor.
 • Verksamheten utgår från läroplanen.
 • Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet.
 • Utvecklingsviljan är stor och många är nyfikna på att prova på nya arbetssätt och att utveckla verksamheten. Vi ser med förväntan fram emot din ansökan.

Med din ansökan bifogar du din förskollärarlegitimation och ditt examensbevis. 

 

Utmaningarna

 • Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka  

 

Kvalifikationer 

 • Du har ett normmedvetet förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor.
 • Att vara relationsskapande men även ha självledarskap samt  besitta en empatisk förmåga och vara lojal ser vi som goda förmågor 
 • Vi vill att du har ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt. 
 • Du är strukturerad och bra på att analysera, och framförallt ska du ha en tilltro till förskolan som en god plats för barns omsorg, utveckling och lärande
 • Du är legitimerad förskollärare och med i din ansökan bifogar du din behörighetsförteckning och andra meriterande handlingar.

 

Om arbetsplatsen

 • "Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare" Norrtälje kommunala förskolors vision. Norrtälje västra förskoleområde består av tre kommunala förskolor i västra Norrtälje stad. Paletten och Blåklinten med 4 avdelningar och Vigelsjö gård med 3 avdelningar. Vi har stor andel förskollärare i verksamheterna och många engagerade medarbetare som brinner för att utveckla förskolorna. Förskolornas verksamhet utgår från ett projektinriktat arbetssätt
 • Blåklintens förskola finns i området Vigelsjö i västra delarna av Norrtälje centralort. Förskolan är placerad i vacker natur och är omgiven av både skogar, hagar och sjön Lommaren. Vi är granne med Lommarskolan och använder gärna deras gymnastikhall. Hos oss får barnen stort inflytande över sin dag på förskolan samtidigt som pedagogerna erbjuder genomtänkt undervisning som dokumenteras i lärplattformen Unikum. 

 

Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse.

Tillsvidare tjänst på 100 %.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2020-09-08

Sista ansökningsdag:

2020-09-22

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Norrtälje västra förskoleområde

Birgitta Kinnunen, birgitta.kinnunen@norrtalje.se, 0706864359

Intendent

Maj- Britt Nord-Agartz, maj-britt.nord-agartz@norrtalje.se, 073 9623014

Biträdande rektor

Liisa Bernadt, liisa.bernadt@norrtalje.se, 0176-74175, 073 9623949

Lärarförbundet

Ellen Salah-Audish, ellen.salah-audish@norrtalje.se, 0176-284173

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten