Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare Bålbro förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Förskollärare Bålbro förskola

 

Om tjänsten

Bålbro förskola tillhör Rimbo västra förskoleområde som består av Rånäs, Håsta, Närtuna och Västertorp förskolor. Bålbro har 3 avdelningar. Det går ca 63 barn hos oss och vi är 13 pedagoger.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss möts du av engagerade pedagoger som har höga förväntningar på det kompetenta barnet. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där dokumentationen är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet. Utvecklingsviljan är stor och många är nyfikna att prova på nya arbetssätt för att utveckla verksamheten.

 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen och lärarlegitimation.

Studerande till förskollärare kan få en anställning enligt skollagen sista terminen i väntan på examen och legitimation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. Det är meriterande att ha kunskaper inom estetiska ämnen, digitala verktyg, projektarbete och pedagogisk dokumentation. Vi vill att du är uppdaterad på forskning inom förskolans område.

 

Om arbetsplatsen

Bålbro förskola har nära till naturen dit vi ofta går för att utforska vår omgivning. Vi är engagerade pedagoger som med våra olika talanger hjälps åt att skapa en rolig och lärorik tid på förskolan.

 

Tillträde

2020-05-01 eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2020-02-03

Sista ansökningsdag:

2020-02-25

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Kerstin Henriksson, kerstin.henriksson@norrtalje.se, 070-2365893

Arbetslagsledare

Ann Wessberg, ann.wessberg@norrtalje.se, 073-9623307

Facklig representant för Lärarförbundet

Sabine Rauch, sabine.rauch@norrtalje.se, 0175-74058

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten