Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

F-3 Lärare till Bålbroskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

F-3 Lärare till Bålbroskolan

 

Om tjänsten

Vi söker en legitimerad lärare med behörighet mot de yngre åren, F-3. Vi vill arbeta med dig som som vill bidra till i våran kollegiala utveckling på skolan. Vi ser att du precis som oss tycker att en av dom viktigaste byggstenarna för goda resultat handlar om ett gott samarbete mellan lärare och skolans övriga kompetenser. Du kommer tillhöra ett årskursteam på skolan. I din roll som mentor kommer du ha ett gemensamt ansvar med de andra i teamet att strukturera bästa möjliga likvärdiga undervisning för årskursens elever.

Tjänsten är ett föräldravikariat tom ht-22.

Du är en god ledare i klassrummet och är väl införstådd att det är ditt uppdrag som lärare att göra undervisningen tillgänglig för alla

 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i ett årskursteam med lärare, fritidslärare och barnskötare, där ni tillsammans skapar bästa möjliga förutsättningar för elevernas utveckling. Ni planerar läsåret och undervisningen tillsammans och därefter genomför ni undervisning i elevgrupperna för att sedan analysera effekterna av er egen undervisning i syfte att gemensamt bli bättre och planera vidare.

Hos oss är det viktigt att undervisa för likvärdighet i teamet och samspelet i teamet är viktigt. Du är mentor för din grupp och ansvarar för föräldrakontakter och kunskapsuppföljning i utvecklingssamtal, samtal och kunskapsbedömningar.

 

Kvalifikationer

Du behöver ha lärarlegitimation med behörighet i år F-3. 

Som person har du ett stort engagemang för dina elever och du har kompetens att anpassa undervisning efter elevers skiftande förmågor. Du är en sammanhangsförklarare och är tydlig i att säkerställa elevers kunskapsutveckling genom goda relationer. Du är skicklig i samarbete såväl med kollegor som vårdnadshavare och elever. Du vågar se det som inte är bra i syfte att utveckla dig själv och andra.

Vi ser gärna att du har en bred kompetens och att du har kompetens inom SVA.

Det är meriterande med dokumenterad erfarenhet med goda resultat av läsinlärning och läsutveckling då det är ett fokusområde på skolan såväl som i kommunen.

Du är en tydlig ledare i och utanför klassrummet och kan växla mellan olika strategier och metoder beroende på vad eleverna behöver. Du är väl förankrad i ett vetenskapligt förhållningssätt och utmanas av att utvärdera och förfina din och er undervisning för att nå bästa möjliga väg för just våra elever.

Du har erfarenhet att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och är kunnig i skolans styrdokument kring anpassningar och särskilt stöd.

Du har lätt för att kommunicera och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du har kunskaper i engelska i tal och skrift. Goda kunskaper i annat talat språk i elevgruppen kan vara meriterande.

 

Om arbetsplatsen

Välkommen till Bålbroskolan

Vår skola (norrtalje.se)

Vi är en årskursteams-organiserad F-3 skola i alldeles nybyggda lokaler. Vi har fyra hemvister, en för varje årskurs, ett bibliotek, en musiksal och en matsal som serverar mat från vårt tillagningskök. Vi arbetar tillsammans med varandra i teamets hemvist och tror på att arbetet för elevernas utveckling gör vi bäst tillsammans. Skola och fritids arbetar i samma team i samma lokaler för gemensamma elever. Bålbroskolan ligger i Rimbo, med naturen bakom skolan och den fantastiska skolgården och idrottshallen framför skolan. Bålbroskolan är den enda kommunala skolan för elever i det här åldersspannet i samhället, vi är stolta över att alla Rimbos barn är välkomna till oss. Skolan har ca 270 elever idag varav ca 220 av dem går på fritids. Fritidshemmet är öppet från 06-18 och vi har öppet på loven.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tjänsten är ett föräldravikariat from 220214 tom 221222

Tillträde datum 220214 eller efter överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-01-12

Sista ansökningsdag:

2022-02-05

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Annette Karlsson, annette.karlsson@norrtalje.se, 0176-74123

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Wahlström, maria.wahlstrom@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten