Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Exploateringsingenjör till Mark- och exploateringsavdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Exploateringsingenjör till Mark- och exploateringsavdelningen

 

Vill du bidra till utvecklingen av skärgårdskommunen Norrtälje – hjärtat av Roslagen?

Vi söker en senior exploateringsingenjör till Mark- och exploateringsavdelning inom Samhällsbyggnadskontoret.

 

Om tjänsten

Här har du chansen att ta plats i en trevlig och kompetent grupp. Mark- och exploateringsavdelningen hanterar både exploatering och förvaltning av kommunens marktillgångar. Många arbeten drivs i projektform och fokus är just nu på ökad tillväxt. Vi erbjuder ett kreativt och stimulerande arbete tillsammans med engagerade medarbetare.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du stora möjligheter att finna utmaningar i spännande projekt och komplexa frågor. Du deltar aktivt i våra exploateringsprojekt från tidiga planeringsskeden, genom planeringsprocessen till genomförandeskedet. Som medarbetare får du vara med och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle och påverka utvecklingen för både dina arbetsuppgifter och avdelningens samhällsuppdrag. I rollen som exploateringsingenjör ingår bland annat att: 

  • Strukturera och planera exploateringsprojekt. 
  • Drivan och ansvara för genomförandet av exploateringsprojekt. 
  • Samverka med exploatörer, fastighetsägare, ledningsdragande verk såväl som kommunala kollegor i andra förvaltningar. 
  • Göra framställningar till kommunala utskott om markanvisningar och avtal. 
  • Ansvara för ekonomi, kvalitetssäkring och uppföljning inom de egna projekten. 
  • Göra analyser och studera utveckling i kommunen och dess omvärld. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som kompletterar vårt team med kunskap, ansvarstagande och intresse för hållbart samhällsbyggande. Du har universitets- eller högskoleutbildning inom lantmäteri, väg- och vatten, fastighetsutveckling, fastighetsekonomi eller annan lämplig akademisk utbildning. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av mark- och exploateringsverksamhet, lantmäteri, fastighetsutveckling eller annan relevant erfarenhet.

Du är drivande, ansvarstagande och självständig i ditt sätt att arbeta. Som person behöver du vara strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är en god arbetskamrat och sätter stort värde i öppenhet och samarbetsförmåga.

 

Om arbetsplatsen

Inom samhällsbyggnadskontoret ingår Mark- och exploateringsavdelningen, Planavdelningen, Bygglovsavdelningen, Miljö- och hälsoskyddsavdelningen samt Geodataavdelningen. Vårt uppdrag är att skapa förutsättningar för ett än mer attraktivt och framgångsrikt Norrtälje. Tillsammans med invånarna planerar och förverkligar vi en attraktiv och hållbar kommun där boende, besökare och företagare kan trivas och växa. På kontoret är vi ca 90 st kollegor som når framgång genom ett stort engagemang och genuint samarbete med invånarens bästa i fokus. Läs mer om vårt uppdrag på  https://www.norrtalje.se/info/stad-och-trafik/norrtalje-vaxer

Invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar beskriver hur vi tillsammans, med invånaren i fokus bedriver utvecklingen av Norrtälje kommun som till arean är en tredjedel av Stockholms län.

Jag som rekryterar heter Charlotte Köhler och är Norrtäljes stadsarkitekt samt tf chef för Mark- och exploateringsavdelningen. Om du tycker tjänsten passar dig och dina önskemål om framtida roll inom samhällsbyggnad så hälsar jag dig varmt välkommen att skicka in en ansökan!

 

Så tycker medarbetare 

”Vi har en fin sammanhållning på avdelningen där vi hjälper varandra och har väldigt kul ihop. Jobbet är givande och det finnas alltid någonting att hugga tag, vilket är utvecklande. Vi ser fram emot att få en ny kollega till gänget.”
 -Liv Braathen, exploateringsingenjör

 

Tillträde enl ök.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-06-05

Sista ansökningsdag:

2020-06-25

Typ:

Tekniskt arbete

Tjänst:

Exploateringsingenjör

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Stadsarkitekt och tf Mark- och exploateringschef

Charlotte Köhler, charlotte.kohler@norrtalje.se

Facklig kontaktperson för Akademikeralliansen

Oliveira Boljanovic, olivera.boljanovic@norrtalje.se, 0705914109

Facklig kontaktperson för Akademikeralliansen

Svante Dagarsson, svante.dagarsson@norrtalje.se, 0739623030

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten