Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Erfaren förskolläare till Vätö

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Erfaren förskolläare till Vätö

 

Om tjänsten

Nu har du möjlighet att vara med och utveckla Vätö förskola tillsammans med dina kollegor!
Vätö förskola är en mindre enhet tillhörande Norrtälje nordöstra förskoleområde.
I den här tjänsten finns möjlighet framöver att ingå i områdets ledningsgrupp i rollen som arbetslagledare där rektor och arbetslagledare från hela området bedriver övergripande utvecklingsarbete

 

Arbetsbeskrivning

Du är ansvarig för att planera, reflektera, analysera, utveckla samt bedriva undervisning utifrån Lpfö18. Här erbjuds du möjlighet att prova nya kreativa lösningar!
Vi bedriver utbildning i lokaler nära skolan och har ett tätt samarbete med fritids för att främja en god miljö för våra barn.

 

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare, erfarenhet av att leda och driva arbetet i ett arbetslag, B-körkort och tillgång till egen bil samt kompetens inom IKT är krav för den här tjänsten. Om du har någon form av ledarskapsutbildning är det meriterande. Det är även meriternade om du har erfarenhet av arbete i lärplattformen Unikum. Du bör vara väl insatt i förskolans nya Läroplan. Som person ser du samarbete som en framgångsfaktor men har även förmåga att arbeta självständigt. Du är kreativ, målinriktad, lösningsfokuserad och innovativ. Du har en positiv grundinställning och ser hellre möjligheter än hinder.

 

Om arbetsplatsen

Vätö förskola finns på Vätö, nära natur och skog med kohagen som närmsta granne. Hos oss går lek och lärande hand i hand. Vi lägger stort fokus på trygghet och självtillit. I Norrtälje kommun arbetar vi tillsammans utifrån en gemensam Lean-inspirerad filosofi som heter Högre höjder och arbetar tillsammans mot vår vision. Under året lyfter vi fram goda exempel på kollegor och projekt som lyckats särskilt väl med att förena vår filosofi med goda resultat till nytta för invånaren. Inom Norrtälje nordöstra förskoleområde ingår Körsbärets förskola, Svanberga förskola, Sjöhagens förskola och Vätö förskola. Norrtälje kommunala förskolors vision: " Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare " Norrtälje kommuns värdgrund är: • Invånaren först • Höga förväntningar • Allas lika värde Om du arbetar hos oss måste du ha förståelse för, och stå bakom, dessa värderingar. Det gäller gentemot både barn, vårdnadshavare och kollegor

 

Tillträde 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-29

Sista ansökningsdag:

2019-11-19

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förskolechef

Kia Kilpinen, kia.kilpinen@norrtalje.se, 0176-284232

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten