Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Enhetschef för våra musikteam

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Enhetschef för våra musikteam

 

Om tjänsten

Roslagens kulturskola ska delas upp i Kulturskolan med inriktning mot barn och elever som på sin fritid spelar instrument och Musikteamet, som kommer att stå för musikundervisningen i skolorna.

 

Arbetsbeskrivning

Enhetschefen ska samordnamusikundervisningen i grundskolan i enlighet med avtal. I uppdraget ligger att ha kontinuerlig kontakt med rektorer, fackliga företrädare och med ledningarna för kommunens kulturskolor. Verksamheten kommer att bestå av lärare i praktisk/estetiska ämnen.

 

Kvalifikationer

Adekvat högskoleutbildning, tydlig musikpedagogisk bakgrund och Kunskap i lagar och avtal tex arbetsmiljölagen, arbetsrättsliga lagar och gällande kollektivavtal är viktiga egenskaper för denna roll. Kunskap om kommunens och skolans styrdokument samt kunnig i schemaläggning är stora plus.

vi ser att du har god erfarenhet av ledarskap i en liknande organisation samt god samarbetsförmåga. Som person är du initiativrik, problemlösare och strukturerad.

 

 

Tillträde enligt ök, tjänsten är på 69%

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-02-11

Sista ansökningsdag:

2019-02-25

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Enhetschef offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten