Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Elevassistenter Rådmansö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Elevassistenter Rådmansö skola

Om tjänsten

Rådmansö skola har en fantastisk miljö med skog och sjö direkt vid skolgården. På skolan finns erfarna duktiga pedagoger men ett stort engagemang. Vi arbetar tillsammans med målet att bevara det genuina men sikta på framtiden. Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga gäng och arbeta som elevassistent för elev i yngre åldrarna. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning från 1 augusti till 22 december med chans till förlängning under våren 2023. 

 

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent ska du vara behjälplig i dagligt omsorgsbehov, undervisningen, på raster samt fritids för att stötta eleven kunskapsmässigt och socialt. Som person behöver du vara positiv, flexibel, lågaffektiv och gärna ha erfarenhet av att arbeta i skola. 

 

Arbetsuppgifter som kan ingår i ditt arbete som resurs är:

 • Hjälpa eleven så att läraren kan fokusera på undervisning
 • Vara läraren behjälplig i undervisningen och stötta eleven i lärandet
 • Arbeta för att hela klassen ska få trygghet och arbetsro
 • Följa eleven på nära håll så att eleven får stöd i sitt lärande och med sociala situationer
 • Samla in information och sammanställa underlag kring elevens utveckling socialt och kunskapsmässigt
 • Delta vid samtal som EHK, EHT, utvecklingssamtal eller andra möten kring elever
 • Vid behov ha kontinuerlig kontakt med vårdnadshavare

  

Kvalifikationer

Bemötande som eleven gynnas av. Erfarenhet av arbete inom skola och vara en positiv och tydlig person. Du ska även ha ett lösningsfokuserat och lågaffektivt förhållningssätt samt ha kunskaper om elever med funktionsvariationer. Du är bra på att samarbeta och ser kollegialt samarbete som en förutsättning för att lyckas med eleverna. 

 

Om arbetsplatsen

Rådmansö skola en F-6 skola md ca 140 elever som ligger strax utanför Norrtälje. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter att använda naturen i undervisningen. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/radmanso-skola/var-skola/

 

Anställningsform

Heltid

Tidsbegränsad anställning mellan 1 augusti till 22 december 2022 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-06-10

Sista ansökningsdag:

2022-07-10

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-747 92

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
 • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
 • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten