Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Elevassistent till Skederid skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Elevassistent till Skederid skola

 

Om tjänsten

 Välkommen att arbeta med oss på Skederids skola. Här får du möjlighet att vara en viktig vuxen i barns lärande. Tillsammans hjälps vi åt för att göra en skola för alla.

 

Arbetsbeskrivning

 Som elevassistent arbetar du med att stödja och handleda enskild elev både i lärande och socialt. I nära samarbete med undervisande pedagog arbetar ni för att eleverna får möjlighet att utvecklas i sitt lärande. Du stödjer och handleder elev både i undervisning och på raster.

 

Kvalifikationer

 Vi söker dig som har tidigare erfarenhet att arbeta med barn i skolan och med barn i behov av särskilt stöd. Du är trygg som person och har god förståelse för skolans värdegrund och uppdrag. Du motiveras av att se andra utvecklas och har tålamod för att se de små framstegen. Du är tydlig i din kommunikation och trivs att arbeta med tydliga strukturer.

 

Om arbetsplatsen

 Skederids skola är en skola med 120 elever i samhället Finsta strax väster om Norrtälje. Skolan ligger naturskönt i samhället. Till skolan hör ett fritidshem på ca 100 barn. Välkommen att arbeta med oss på Skederid!

 

Tillträde 190819, tidsbegränsad anställning till och med 191220

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-07-04

Sista ansökningsdag:

2019-08-04

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Facklig representant Kommunal

Anette Nämwall, anette.namwall@norrtalje.se

representatn för Lärarförbundet

Emelie Eriksson, emelie.eriksson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten