Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Elevassistent till Frötuna skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Elevassistent till Frötuna skola

 

Om tjänsten

 På Frötuna skola arbetar vi för att alla elever ska bli sitt bästa jag. Ibland behövs stöd till enskild elev under en period.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer i din roll som elevassistent ge stöd och handledning till elev i förskoleklass. Din roll är oerhört betydelsefull i det arbetet som ska bedrivas med målet att elev på sikt ska kunna arbeta självständigt. Som elevassistent utgör du ett stöd för eleven genom att tolka och lära samspel, turtagning och glädjen av att finnas i ett gruppsammanhang. En viktig del i ditt uppdrag är att ge trygghet och tillit till både enskild elev men även till övriga elevgrupper på skolan.

 

Kvalifikationer

 Vi söker dig som är utbildad elev eller resursassistent med tidigare erfarenhet av att handleda och stödja enskild elev i skolmiljö. Som person är du trygg i din roll med en god förståelse för skolans mål och verksamhet. Du drivs av att få se utveckling hos individen och är en tydlig, strukturerad vägledare. Din förmåga att hitta lösningar och se möjligheter är tydliga karaktärsdrag som kommer fram i din yrkesroll. 

 

Om arbetsplatsen

 Frötuna är en F-6 skola som har dryga 200 elever. Skolan ligger vackert belägen direkt utanför stadskärnan och omges därför av ett naturskönt Roslagslandskap. Vi månar starkt om att ge alla barn kunskaper och färdigheter som gör dem väl rustade för högre studier och för framtidens utmaningar. Det gör vi alla genom att arbeta med gemensam värdegrund och att alla som arbetar på Frötuna har elevens bästa i fokus.

 

Tillträde 190801, tidsbegränsad anställning till och med 191231

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-07-01

Sista ansökningsdag:

2019-08-01

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskola /Grundskola 1-9

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Inger Lundström, inger.lundstrom@norrtalje.se, 0176-284101

Kommunal

Annika Hellberg, annika.hellberg@norrtalje.se

Vision

Nina Molin Almlöv, nina.molin-almlov@norrtalje.se

Lärarförbundet

Lars Dalquist-Öhlén, lars.dahlquist-ohlen@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten