Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Driftledare till Gatu- Parkavdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Driftledare till Gatu- Parkavdelningen

 

Om tjänsten

Gatu- och Parkavdelningens ansvarsområde utökas och ändras avseende driftentreprena-derna och de externa kontakterna blir fler och allt viktigare så vi behöver stärka organisat-ionen. Vi söker dig som är driftledare eller motsvarande och som har erfarenhet och in-tresse för drift och underhåll avseende gator och parker. Den tillväxttakt Norrtälje planerar för kräver god förvaltning såväl som ny- och ombygg-nationer av det offentliga rummet för att skapa förutsättningar för goda livs- och boen-demiljöer. Norrtälje kommuns Gatu- och Parkavdelningen arbetar för att kunna erbjuda attraktiva, trygga och hållbara miljöer som stimulerar till vistelse och aktivitet genom det uppdrag vi har som väghållningsmyndighet och förvaltare av kommunens parker, torg och allmänna platser. Gatu- och Parkavdelning ansvarar för investeringar samt drift och underhåll av kommu-nens gator, gång‐ och cykelvägar, allmänna platser och parker inom tätorterna Norrtälje, Rimbo och Hallstavik. Drift av kommunens hamn och skogar liksom trafiksäkerhetsarbete ingår också i avdelningen ansvarsområde. Du kommer att vara en av ca 15 medarbetare.

 

Arbetsbeskrivning

Som driftledare har du tillsammans med entreprenadingenjör ansvar för drift- och underhåll av Gator och Parker. Vi söker dig som på ett aktivt sätt kan utveckla och förvalta driftverksamheten tillsammans med våra driftentreprenörer. Nyckeluppgifter/arbetsuppgifter i den aktuella befattningen är att: -driva arbetet med skötsel och underhåll av gator och parker i samråd med driftentrepre-nören -svara för driftmöten med entreprenören -daglig kontakt med invånarna m.fl. -utföra kontroller och tillsyn på anläggningarna -hantera systemverktyg för driftverksamheten -upprätta drift- och underhållsplaner i samråd med driftentreprenören - ansvara för genomförande och uppföljning av planerade åtgärder -medverka vid budget- och kostnadsuppföljningar. Geografiskt bedrivs verksamheten i huvudsak i Norrtälje stad och i Rimbo samt Hallstaviks samhälle.

 

Kvalifikationer

Lämplig bakgrund är teknisk utbildning samt erfarenhet inom verksamhetsområdet. Vi söker dig som är duktig på att bemöta människor. Då arbetsuppgifterna innebär mycket externa kontakter är ett smidigt sätt en förutsättning. Förmåga att kunna arbeta självständigt, samtidigt som det är viktigt att du har förmågan att samverka och kommunicera med kontakter både internt och externt. Vi lägger stor vikt på att du har lätt för att samarbeta, är noggrann, drivande, flexibel och har förmåga till helhetssyn, samt har datorvana. Du har goda kunskaper i att arbeta med budget och kostnadsuppföljningar. Erfarenhet av vinterväghållning och grönyteskötsel/trädvård är en merit. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. B körkort är ett krav. Kunskap om gällande lagstiftning eller myndighetsutövning inom området är meriterande.

 

Om arbetsplatsen

Geografiskt bedrivs verksamheten i huvudsak i Norrtälje stad och i Rimbo samt Hallstaviks samhälle. Du kommer att vara en av ca 22 st. medarbetare

 

Tillträde snarast

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-01-09

Sista ansökningsdag:

2019-01-27

Typ:

Bygg och anläggning

Tjänst:

Driftledare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

T.f. Gatu-/parkchef

Tom Johansson, tom.johansson@norrtalje.se, 0176-712 41

Entreprenadingenjör

Göran Tannlund, goran.tannlund@norrtalje.se, 0176-71371

Facklig representant AkademikerAlliansen

Rok Orgin, rok.ogrin@norrtalje.se, 0176-74627

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten