Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Controller med inriktning mot hälso- och sjukvård till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose kommuninvånarnas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. KSON har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun.

Controller med inriktning mot hälso- och sjukvård till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

 

Om tjänsten

I rollen som controller har du ett nära samarbete med ansvariga chefer och ger ett aktivt, kvalificerat och konsultativt stöd till verksamheterna i deras ekonomi- och verksamhetsstyrning. Tjänsten innebär också andra varierande arbetsuppgifter såsom budgetering, prognos, bokslut, uppföljning och analys, rapportering, ekonomiska kalkyler och verksamhetsutveckling. Utöver det kommer du att arbeta nära andra medarbetare i vårt team och förvaltningens övriga verksamheter. För att trivas som controller hos oss är det viktigt att vara lyhörd för verksamheternas behov och samtidigt vara trygg i sin roll.

Dina uppdrag får du via de interna kunder du arbetar med (andra chefer och medarbetare i verksamheten) eller direkt av din chef. Detta ställer krav på bra egen förmåga att prioritera och arbeta i/via nätverk. Arbetet förutsätter att du har ett stort intresse för samhällsfrågor inom området hälso- och sjukvård och regional utveckling.

 

Arbetsbeskrivning

 Uppdraget innebär bland annat:

  • Att svara för sammanställning och analys av månads-, delårs- och årsbokslut.
  • Rapportering och presentationer till chefer, processledare, politisk ledning, projektledare etc.
  • Driva eller delta i utvecklingsarbete.
  • Planering och budgetering.
  • Löpande ekonomisk uppföljning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom en komplex verksamhet och erfarenhet av hälso- och sjukvård. Erfarenhet av att arbete i en politisk styrd organisation är önskvärd. Du har mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

Din utbildningsbakgrund är en examen i ekonomi eller motsvarande från universitet/högskola.

För att lyckas och trivas i rollen som controller hos oss ser vi att du har en mycket god analytisk förmåga, kan se samband, dra slutsatser och kommunicera dessa på ett pedagogiskt sätt. Du har god systemkompetens och en förmåga att förstå din egen och andras roller i en stor och komplex organisation. Du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att arbeta både i team med kollegor och självständigt. Då du kommer att ha många kontakter är det viktigt att du är kommunikativ och relationsskapande samt har bra egen förmåga att prioritera. Du har kundfokus och en serviceinriktad attityd. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa bra samarbetsklimat inom avdelningen och inom hela förvaltningen samt med de centrala ekonomifunktionerna inom både kommunen och regionen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform

Heltid, tillsvidare 

Tillträde datum 

Enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2021-06-01

Sista ansökningsdag:

2021-06-19

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Controller

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Ekonomichef

Ulrika Lindberg, ulrika.lindberg@norrtalje.se, 0176-71093

Facklig företrädare, Vision

Anna Musial, anna.musial@norrtalje.se, 073-558 22 37

Facklig företrädare, Akademikerförbundet SSR

Jannci Blomgren Övergaard, jannci.blomgren-overgaard@norrtalje.se, 0176-714 17

Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och vi har idag cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) hittar du på Norrtälje kommuns och Stockholms Läns Landstings hemsidor.

Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten