Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Coach/Arbetsmarknadssekreterare till Socialkontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Coach/Arbetsmarknadssekreterare  till Socialkontoret

 

Om tjänsten

Arbetsmarknadscenter är en nybildad enhet som tar ett helhetsgrepp på sysselsättning, aktivitet och arbete. I nybyggda lokaler arbetar vi individuellt och i grupp för ökad självförsörjning.

Arbetsbeskrivning

Som coach arbetar du på uppdrag av socialsekreterare med att stödja individer på väg mot egen försörjning. Med metoder som Motiverande Samtal och Supported Employment säkerställer vi en evidensbaserad kvalitet.

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning är ett krav. Du behöver även ha erfarenhet av målgruppen som av olika skäl står långt ifrån arbetsmarknaden ( t ex långtidsarbetslöshet, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, missbruk). Som person är du kreativ och möjlighetsskapande. Du behöver ha en personlig mognad kombinerat med en kreativ inställning. Som coach möter du deltagare, medarbetare, kunder och arbetsgivare vilket kräver en bred kommunikativ kompetens.

Erfarenhet av att hålla i gruppaktiviteter, ett intresse för folkhälsa samt språkkunskaper förutom svenska är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om arbetsplatsen

Arbetsmarknadscenter ligger på Campus Roslagen i nybyggda lokaler. Enheten består av 4 coacher, en praktiksamordnare och en arbetsterapeut. I gruppen Resurspoolen finns fyra handledare och ett 40-tal anställda och praktikanter.

 

Tillträde

 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-01-02

Sista ansökningsdag:

2019-01-21

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Administratörer i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Chef, arbetsmarknad och integration

Peter Westerberg, peter.westerberg@norrtalje.se, 0176-71227

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten