Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Cellolärare till Roslagens kulturskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Cellolärare till Roslagens kulturskola

 

Om tjänsten

Stråkundervisningen vid Roslagens Kulturskola har under de senaste åren genomgått en stor förändring. Vi söker nu en cellolärare som är intresserad av att aktivt bidra till att föra arbetet vidare. Vi söker dig som har mycket energi och många nya idéer för att ytterligare kunna både bredda stråket såväl genremässigt som att nå nya målgrupper likväl som du vill vara med om att skapa en tydlig nivåhöjning och mer spets i utbildningen.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är professionell musiker och pedagog med rötter inom den klassiska traditionen men med öppenhet, nyfikenhet och kunskaper även inom andra genrer. Du ska känna dig trygg med att undervisa barn från ca fem år till vuxna, både enskilt och i grupp. Inom arbetet kommer det att förekomma orkesterledning (dirigering) och stråkundervisning i helklass.  

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning. Ditt eget spel är på en professionell nivå inom den klassiska traditionen. Du har god organisationsförmåga och kan ta eget ansvar och både leda projekt på ett opretentiöst sätt samt följa andras ledning. Du har en god social kompetens och är en god samarbetspartner till dina kollegor. Erfarenhet av undervisning på stråkfamiljens alla fyra instrument samt undervisning av yngre barn är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Om arbetsplatsen

Roslagens Kulturskola är en del av ett levande och livskraftigt kulturliv i Norrtälje. Verksamheten bidrar till att förverkliga kommunens vision för invånarna. Med musik, teater och dans ska självkänsla och mod få växa i den trygghet, gemenskap och glädje som präglar kulturskolan. 
Roslagens Kulturskola har under de senaste åren genomgått förändringar. Vi söker nu lärare med mycket energi och många nya idéer för att ytterligare kunna bredda verksamheten och nå nya målgrupper och samtidigt vara med om att skapa en tydlig nivåhöjning och mer spets i utbildningen. Verksamheten är förlagd till Norrtälje och till Hallstavik. Roslagens Kulturskola samarbetar också med andra skolor. 

 

Tillträde 2019-03-01 och tjänsten sträcker sig till 2019-12-20

Tjänsten är på deltid 75%.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2018-11-22

Sista ansökningsdag:

2018-12-22

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Musiklärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

John Michael Långs, John.Michael.Langs@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten