Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Byggledare mark och anläggning till Gatu- Parkavdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Byggledare mark och anläggning till Gatu- Parkavdelningen

 

Om tjänsten

Gatu- och Parkavdelningen arbetar för att kunna erbjuda attraktiva, trygga och hållbara miljöer som stimulerar till vistelse och aktivitet genom det uppdrag vi har som väghållningsmyndighet och förvaltare av kommunens parker, torg och allmänna platser. Den tillväxttakt Norrtälje planerar för, kräver såväl ny- som ombyggnationer av det offentliga rummet för att skapa förutsättningar för goda livs- och boendemiljöer i hela kommunen, men framförallt i Norrtälje stad. Gatu- och Parkavdelningen ansvarar för investeringar samt drift och underhåll av kommunens gator, gång‐ och cykelvägar, allmänna platser och parker inom tätorterna Norrtälje, Rimbo och Hallstavik. Drift av kommunens hamn och skogar, liksom trafiksäkerhetsarbete, ingår också i avdelningens ansvarsområde. Du kommer att vara en av drygt 20 medarbetare.

 

Arbetsbeskrivning

Dina Arbetsuppgifter och Utmaningar Som BYGGLEDARE i infrastrukturprojekt arbetar du utifrån en beställarroll. Exempel på projekt kan vara ny- och ombyggnad av gator, gång- och cykelvägar, torg och parker, dagvattenhantering, samt utbyggnad av infrastruktur i nya exploateringsområden. Projekten varierar i kostnad, omfattning och komplexitet, och gemensamt för de komplexa projekten är att de ofta omfattar geotekniska utredningar och samarbeten med byggledare/projektledare för vatten- och avloppsnätet. Som BYGGLEDARE är du kommunens representant ute på plats och den primära arbetsuppgiften består i att hantera och lösa tekniska frågor i samarbete med entreprenören. Du ansvarar bl.a. för att hålla i byggmöten, skriva protokoll, samt följa upp entreprenaden med avseende på tid, kostnad och innehåll och rapportera vidare till projektledaren. Till din hjälp har du, förutom projektledaren, en projektgrupp bestående av ingenjörer och projektörer inom VA, Gata och Park. Vi jobbar med IT-stödet Antura för vår projektverksamhet. Kommunens infrastrukturinvesteringar leder ofta till projekt där både gatu/parkanläggningar och VA-anläggningar ingår, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga med andra aktörer. I mindre arbeten kan du få rollen som projektledare. Det innebär att du arbetar såväl självständigt som i team, är mål- och resultatinriktad, samt kan fatta beslut.

 

Kvalifikationer

Dina Kvalifikationer Vi söker dig med relevant högskoleutbildning alternativt KY-utbildning inom bygg och anläggning eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser att du har flera års erfarenhet inom infrastrukturbranschen. Som person är du är relationsskapande, kommunikativ och samarbetsinriktad. Du jobbar även strukturerat och lösningsorienterat. Du förutsätts även ha utbildning inom AMA anläggning och Entreprenadjuridik. Arbete på väg, Byggarbetsmiljösamordnare. Vi ser gärna att du har vana och kunskap om kalkylarbete inom markanläggning samt upphandling enligt LOU. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

 

Om arbetsplatsen

Gatu- och Parkavdelningen ansvarar för investeringar samt drift och underhåll av kommunens gator, gång‐ och cykelvägar, allmänna platser och parker inom tätorterna Norrtälje, Rimbo och Hallstavik. Drift av kommunens hamn och skogar, liksom trafiksäkerhetsarbete, ingår också i avdelningens ansvarsområde. Du kommer att vara en av drygt 20 medarbetare

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-01-09

Sista ansökningsdag:

2019-02-09

Typ:

Bygg och anläggning

Tjänst:

Byggledare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

T.f. Gatu-/parkchef

Tom Johansson, tom.johansson@norrtalje.se, 0176-712 41

Facklig representant AkademikerAlliansen

Rok Orgin, rok.ogrin@norrtalje.se, 0176-74627

Projektledare

Thomas Tengheden, thomas.tengheden@norrtalje.se, 0176-710 06

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten