Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bli vår nya barnskötare på Palettens förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Bli vår nya barnskötare på Palettens förskola

 

Om tjänsten

Palettens förskola söker dig som är en engagerad barnskötare och vill arbeta med kollegor som ser till våra barns bästa. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en engagerad och intresserad barnskötare med stor vilja att utveckla verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet.

Utvecklingsviljan är stor och många är nyfikna på att prova på nya arbetssätt och att utveckla verksamheten. 

Kvalifikationer

 • Barnskötarutbilding, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. Med din ansökan bifogar du dina betyg och andra meriterande handlingar.
 • Det är meriterande att ha kunskaper inom estetiska ämnen, digitala verktyg och projektarbete och pedagogisk dokumentation, vara uppdaterad på aktuell forskning inom förskolans område.
 • Du har ett normmedvetet förhållningssätt mot barn, vårdnadshavare och medarbetare.
 • Att vara relationsskapande, ha en empatisk förmåga och vara lojal ser vi som goda förmågor.
 • Vi vill att du har ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt där du och kollegorna arbetar med självledarskap. 
 • Du är strukturerad och bra på att analysera, och framförallt ska du ha en tilltro till förskolan som en god plats för barns omsorg, utveckling och lärande.

Vi ser som ett krav att du har erfarenhet av att arbeta i förskolan och vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. 

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post.

Om arbetsplatsen

Palettens förskola är belägen i Norrtälje centralort med promenadavstånd till både skog och det staden har att erbjuda. Hos oss får barnen möta estetsika miljöer med en månglad av utforskande material. Pedagogerna erbjuder genomtänkt undervisning i projekt som dokumenteras i lärplattformen Unikum. 

Anställningsform

Vi söker 1 barnskötare,  50-75% visstidsanställning.

Tillträde datum 16/8 2021 eller enligt överenskommelse till 12/31 2021 med chans till förlägning. 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden och kommer att hållas digitalt via teams.

Vid nyanställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregister/skola-ellerforskola) och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

 

Publicerat:

2021-07-22

Sista ansökningsdag:

2021-08-05

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskola /Grundskola 1-9

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Birgitta Kinnunen, birgitta.kinnunen@norrtalje.se, 0706-864359

Biträdande rektor

Liisa Bernadt, liisa.bernadt@norrtalje.se, 073-9623949

Facklig företrädare för Kommunal

Monica Malmberg, monica.malmberg@norrtalje.se, 0176-284149

Intendent

Maj- Britt Nord-Agartz, maj-britt.nord-agartz@norrtalje.se, 073 9623014

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
 • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
 • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten