Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Biträdande rektor till Rimbo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Biträdande rektor till Rimbo

 

Om tjänsten

Långsjöskolan erbjuder ett varmt och engagerat arbetsklimat. Här arbetar vi tillsammans för elevernas bästa. Vi hittar lösningar på de problem vi står inför och vi har ett öppet arbetsklimat till elever, vårdnadshavare och varandra. Du blir en del av laget där vi delar på arbetsbördor och hjälps åt i vårt uppdrag.

 

Arbetsbeskrivning

Som biträdande rektor leder du tillsammans med rektor den dagliga operativa verksamheten och det strategiska arbetet på skolan. I arbetet ingår pedagogiskt utvecklingsarbete utifrån våra utvecklingsområden, personalansvar, elevhälsoarbete, systematiskt kvalitetsarbete och kontakter med vårdnadshavare och elever.

 

Kvalifikationer 

Vi vill att du har lärarbehörighet och erfarenhet av att leda lärares lärande. Du har ett tydligt ledarskap där du är trygg i att fatta och framföra beslut på ett respektfullt och prestigelöst sätt. Du är engagerad och lyssnande. Det är önskvärt om du har erfarenhet av och känner dig engagerad i elevhälsoarbete och elevhälsofrågor.

Dina digitala kunskaper är goda och du ser vinsten av att arbeta digitalt

Det är en fördel om du har erfarenhet av och förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation. Det är meriterande om du har eller har påbörjat rektorsutbildning.

 

Om arbetsplatsen

Långsjöskolan är indelad i arbetslag och årskursteam som leds av teamledare. För närvarande är skolan en F-9 skola med dryga 650 elever, men vid årsskiftet delas skolan till två, en f—3 skola och en 4-9 skola. Den biträdande rektorn kommer att arbeta på 4-9 skolan. På Långsjöskolan finns även en resursklass riktad mot elever i åk 7-9.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-08-29

Sista ansökningsdag:

2019-09-22

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Rektor- Biträdande Rektor

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Långsjöskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0739623720

Bitr. Rektor

Sara Björklund, sara.bjorklund@norrtalje.se, 0175 73963

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten