Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Biträdande enhetschef arbetsmarknadscenter

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Biträdande enhetschef arbetsmarknadscenter

Om tjänsten

Rollen som biträdande enhetschef är en ny tjänst med mycket medarbetarkontakt. Du kommer att ha en varierad tjänst där du tillsammans med enhetschefen driver en mångfacetterad verksamhet i syfte att öka arbetskraftsdeltagandet för våra deltagare.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med enhetschefen att leda det dagliga arbetet vid Resurspoolen. Som biträdande enhetschef har du ansvar för delar av kvalitets- och utvecklingsarbetet, arbetsmiljö och personalfrågor samt visst budgetansvar. Verksamhet och personal kommer att vara stora inslag i din vardag. Du kommer att arbetsleda handledare och bidragsanställda/praktikanter. De senare har ofta en variation av begränsningar och olika behov av anpassning.

 

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning som arbetsgivaren anser lämplig.

Du har erfarenhet av arbetsledande roller och de målgrupper Resurspoolen arbetar med. Har du arbetat med arbetslivsinriktad rehabilitering är det meriterande.

Ditt ledarskap är coachande, tydligt, beslutsamt och du har en ekonomisk medvetenhet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Din personlighet innefattar personlig mognad, du är självgående och samarbetar bra med andra. Du har ett eget driv och motivation att utveckla ditt eget och andras arbetssätt utifrån verksamhetens mål och uppdrag.

Du ska ha körkort för personbil.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

Arbetsmarknadscenter är Norrtälje kommun och socialkontorets enhet för att stödja invånares återgång till arbete, sysselsättning och egen försörjning.

Resurspoolen är den praktiska verksamheten inom Arbetsmarknadscenter. Resurspoolen utför en mängd kommunala uppdrag och tillhandahåller arbetsträning för invånare som uppbär försörjningsstöd. I dagsläget har verksamheten ett 40-tal medarbetare och praktikanter som behöver olika former av stöd i sitt arbete. Inför hösten ser vi fram emot att ta in ytterligare deltagare, främst praktikanter.

 

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Frågor om tjänsten kan besvaras från 29/7.

 

Publicerat:

2019-07-01

Sista ansökningsdag:

2019-08-12

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Enhetschef offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Chef, arbetsmarknad och integration

Peter Westerberg, peter.westerberg@norrtalje.se, 0176-71227

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten